LÁJFHEKK

Ha neten rendelne bármit is, azt ma tegye!

2014. november 7., péntek 09:34

November 7. ugyanis a Dotcommerce Day, azaz az Internetes Vásárlás Napja. Azt már tudjuk, hogy tényleg mindennek, de mindennek van napja a kézmosástól elkezdve a miniszoknyán át, szóval tényleg, miért ne lehetne az internetes vásárlásnak is, főleg ha még jól is jár vele. Akkor sincs baj, ha pénteken lemarad róla, pár webáruház akciója a hétvégén is tart. Tehát érdemes akár már most bevásárolni a karácsonyra, de akár a sima heti/havi nagybevásárlást is elintézheti most kedvezményesen.

Ha pénteken már úgyis unja a munkát, és a havi fizetése is megjött, akkor nézelődjön egy kicsit a neten, és rendeljen onnan, ahol kedvezményeket kap. Ezek a kedvezmények pár esetben csak ingyenes kiszállítást jelentenek, de általában ennél többről van szó: minimum valami kedvezményt, de vannak olyan helyek is, ahol ajándékot kap a rendelése mellé.

Az akcióban résztvevő boltokról itt olvashat, de azt elöljáróban elmondjuk, hogy a játékoktól, irodaszeren át a könyvekig és a ruhákig mindent megtalál, olyannyira, hogy akár a lakásfelújításhoz szükséges dolgokat is megveheti olcsóbban. Ha pedig végképp lemaradt volna a pénteki kedvezményes napról, akkor figyelje a havonta esedékes Ingyen Szállítás Napját, amikor a benne résztvevő áruházak a kiszállítási díjat engedik el - és sok esetben (vagy kis összegű vásárlásnál) azért ez sem mindegy. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta