LÁJFHEKK

Minden igényt kiszolgáló bicikli városlakóknak

2014. november 6., csütörtök 19:22

Tapasztalt városi bringásokkal állt össze az idei Oregon Manifest kerékpár-tervpályázat erejéig a dizájner termékekkel foglalkozó San Francisco-i Huge Design. Az eredmény egy moduláris tartozékokkal ellátott hibrid kerékpár, az EVO Urban Utility Bike lett, melynek elsődleges célja, hogy minél jobban alkalmazkodjon a felhasználók igényeihez – írja a mutatós közlekedési eszközről a design-milk.com.

A bringa elkészítését alapos elemzés előzte meg, melynek során a városlakó bicikliseknek azt kellett átgondolniuk, milyen következetlenségeket követnek el a mindennapos közlekedésben. A végeredményben a mountain bike robusztus jellege egyesül a városi kerékpárosok igényeivel, ami által a bringa a legtöbb, urbánus életben gyakori élethelyzetben is kiváló segítség tud lenni. Az EVO egyik legjobb tulajdonsága, hogy számos könnyen levehető és gyorsan visszacsatlakoztatható tartozékot is terveztek hozzá a biztonságot is szem előtt tartó készítők. A legjobb pedig a vázba beépített lámpa és hátsó villogó, amiket így tuti nem fognak lelopni. Hasonlóan jó ötlet volna a vázba integrált biciklizár, kár, hogy a fotókon látható egyetlen vékonyka kábeles megoldás nem sokáig szavatolná a bringa biztonságát.

Egyelőre még nem tudni, mikor és mennyiért dobják majd piacra az aszimmetrikus keretet és „rácsos” vázat kapott bringát, de addig is nézze meg a galériában, hogy milyen kosarakat és gyerekülést kapott az időtálló bicikinek tervezet darab, és milyen jól néz ki a vázba integrált világítási rendszer!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta