LÁJFHEKK

Variálható dizájnbútort az előszobába!

2014. november 2., vasárnap 08:41

Egy előszobában nagyon jól jön egy olyan bútordarab, ami nem csak egyféleképpen használható!

Ez több szobára is igaz lehet, de az előszobára különösen. Itt ugyanis mindenképpen jó, ha az akasztók és cipősszekrények mellett helyet tud kapni például egy asztal. De ennek kicsinek kell lennie, hiszen a legtöbb esetben a hely igencsak szűkös. Ennek a vége meg általában az, hogy egy alapvetően kis felületű konzolasztalt kell választanunk, amin azután összezsúfolódnak a kulcsok, levelek, táskák (esetleg még dekoráció is), ami pont annyira praktikus, mint amennyire jól néz ki: semennyire. Nem úgy, mint ez azIggy nevű előszobabútor a hozzá kapcsolódó tárolókkal!

Kép: formabilio.com
Kép: formabilio.com

Luca Longu designer egyszerűen és ötletesen hidalta át ezt a problémát. A konzolasztal ötletéből indult ki, csak két variálható kiegészítőt alkotott hozzá. Ezek tulajdonképpen két, eltérő méretű fadoboz, hosszanti oldalaikon vízszintes bemetszésekkel, amelyeknek köszönhetően többféle pozícióban helyezhetőek fel az asztalra, és bármilyen irányba elcsúsztathatók, így nagyon sokoldalúvá és jól pakolhatóvá teszik azt.

Kép: formabilio.com
Kép: formabilio.com

Az asztal ezekkel az elemekkel hatféleképpen variálható, így tökéletesen elfér rajta a telefon, a levelek, a kulcsok, de még akár egy táskát is tárolhatunk benne, sőt akár dekoráció vagy egy lámpa is helyet kaphat. Egyedüli szépséghibája az ára: jelenleg 326 eurót kérnek érte, ami nagyjából 103500 forintot tesz ki.

Kép: formabilio.com
Kép: formabilio.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta