LÁJFHEKK

Halloweenkor szopogasson vérző szemű koponyát!

2014. november 1., szombat 14:48

Idén valahogy visszafogottabbra sikerült a készülődés Halloweenra, talán azért, mert a gyerekek rájöttek, hogy teljesen feleslegesen csengetnek be idegenekhez, azok továbbra sem készülnek semmilyen csokival. Nagyobbaknak pedig a buliban is csak az a lényeg, hogy végre még egy alkalom van, ahol nyugodtan lehet hiányos öltözetű boszorkánynak vagy macskának öltözni. Ennek ellenére azért találtunk meglepő kiegészítőket.  

Arra számítottunk, hogy a legmeghökkentőbb termékek kategória legfőbb lelőhelyei a százforintos boltok lesznek, tele giccses boszorkányokkal és szivárványszínben villózó csontvázakkal, de nem: a kedvenc lelőhelyeinken az égvilágon semmi sem volt halloween témakörben, maximum néhány ajtódísz. A nyertes a Lidl felhozatala lett, akik a kajavonalba vitték be a Halloweent és készültek kimondottan erre az alkalomra csirkefalatokkal, vérnarancsos rémes itallal, mintás virslivel és természetesen ketchuppal. De láttunk csillámos pókot, szomorú gyerekeket, koponyás hógömböt és még tökön búsuló csontvázat is, bár a vérző szemű cukorkát is nyerőnek gondoljuk. A galériában mindent megnézhet alaposan. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta