Vegyen olyan húst, ami 10 éve friss!

A Lidl üzleteiben a reklámok alapján ezen a héten olyan húsokat vehet, amik már 10 éve frissek. Ha igaz az a mondás miszerint az vagy, amit megeszel, akkor van remény az örök fiatalságra: elég innen vásárolni a húst.

Persze értjük, hogy ez arról szól, hogy 10 évesek lettek, ennyi ideje már hogy friss húsokat lehet venni náluk, csak hát a megfogalmazás, vagy a grafika, vagy úgy az egész nem jó mégsem. Kolléganőnk óriási matricán is látta a hirdetést, de az akciós újságban is így szerepel, szóval nem lehet véletlen. Kicsit sci-fis, kicsit időutazó jelleget kap ettől a nyomokban egy szokásos Nébih-közleményre is hajazó hirdetés. Bár az is lehet, hogy az Lidl tényleg előállt valami nagyon újjal és megoldást talál a világ élelmiszer-ellátmányát érintő problémákra. Esetleg a McDonald's-os városi legendát irigyelték meg, miszerint a mekis szendvics nem bomlik le egy év után sem.

Mindegy is, a lényeg az, hogy ezen a héten vehet már "10 éve friss" marhát, sertést, halat, kacsát, csirkét, sőt, még töltött káposztát is, ha osztja azt a véleményt miszerint a hús is idővel csak nemesedik, mint a jó bor vagy éppen a sajtok.

Fotó: Lidl
Fotó: LidlLidl

Ön érti miről szól ez a reklám?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra