Letisztult mécsest a hiperből, csicsásat a százforintosból vehet legolcsóbban

Mindenszentek és Halottak napja előtt a legnagyobb boltok is felkészülnek a megnövekedett mécses- és gyertyakeresletre, ezért körülnéztünk, hol mit akcióztak le. Az már biztos, hogy aki egyébként is szokott teamécsest venni, most igazán jól járhat. Sőt, ha van sok helye, akkor elteheti jövőre az üvegmécseket is, így jövőre már csak a mécsesbetétet kell megvennie.  

A boltok leginkább a szimpla, letisztult vonalat akciózzák, de ez nem jelenti azt, hogy extrémebb darabokat nem lehet találni. Láttunk angyalkás és szíves megoldást is, sőt olyat is, ahol egy művirágot dobtak a gyertya mellé, ami nekünk elég gyulladásveszélyesnek tűnik így elsőre. A galériában mutatjuk az extra mécseket, alább pedig összegyűjtöttük a nagyobb áruházak ajánlatait. 

Aldi

Az Aldiban virágokkal és sírcsokrokkal is várják, valamint álló és fekvő temetődíszeket is vehet Mindenszentekre, persze a mécsesek mellett. A sima teamécses 499 forintba kerül, ezért 50 darabot kap. Az olajmécses sima egyszerű piros kivitelben szintén 499 forintos csomagban kapható, ennyiért ötöt vihet haza, míg két egyszerű, fedeles mécses csomagban  299 forintért lehet az öné.

Auchan

Az Auchannal azok járnak jól, akik a klasszikus műanyag mécseseket keresik tetővel: a piros és fehér változat mindenféle cicoma és díszítés nélkül ugyanis mindössze 65 forintba kerül. Üvegmécsest 74 forinttól vehet, és a nagyobb változat sem vészes, ugyanis 1290 forintba kerül a harminc centis, szintén üvegből készült darab. Mellette sírdíszt és koszorút is vásárolhat, valamint olyan szalmakoszorú alapot is, amire aztán olyan saját összeállítású kompozíciót rak, amilyet csak szeretne. 

CBA

A CBA üzleteiben is készültek akciós mécsesekkel, a fedél nélküli változat négy darabos kiszerelésben 179 forint, míg a műanyagtetős verzió 69 forint. Viszont a galériában majd látni fogja, hogy ugyanitt láttunk gigantikus méretű mécsest is, ami több mint fél méter és kovácsoltvas(nak látszani akaró) műanyagborítást kapott, szóval ha olyan megoldást keres, ami igazán látványos (?), akkor 2579 forintért itt megkapja (úgy tippeljük, ennyiért legalább egy hétig ég is). 

Lidl

A Lidl is felkészült, itt már azok is találnak mécsest, akik jobban szeretik a díszítettebb darabokat. 395 forintba kerül 4 darab egyszerűbb fedeles mécses, vagy 99 forint a kismécses. A teamécsest itt is 50 darabos kiszerelésben lehet venni, 659 forintba kerül. Mérettől függően 299 forint, illetve 499 forint a kereszttel ellátott mécses, és lehet kapni gömb alakú nagymécsest is 999 forintért. 

Spar / Interspar

Ha teamécsest szeretne, azt keresse az Intersparban, ugyanis ott a legolcsóbb az 50 darabos kiszerelés, ami akciósan 449 forintba kerül. Aki a modernebb formákat részesítené előnyben, az is menjen az Intersparba, mert ott talál például gyémánt formájú üvegmécsest is 449 forintért, repedezett hatásút 889 forintért, valamint a sima, egyszerű fedeles mécsesek is jó árban vannak. Ha tavalyi üvegmécsesét szeretné újrahasznosítani, akkor 169 forintért vehet hat darab mécsesbetétet, de 499 forinttól akár szentképes gyertyával is emlékezhet. 

Tesco

A Tesco is inkább a letisztult formavilágú mécseseket akciózta, bár megjelentek a kissé extrémebb darabok is, mint például a műanyag virággal díszített, vagy az aranyozott indás, amik egyébként drágábbak is a maguk 429 illetve 529 forintos árával. De 89 forintért itt is vehet már fedeles mécsest, míg a műanyag sírgyertya 62 forintba kerül. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra