LÁJFHEKK

Naptárgyertya a karácsonyi visszaszámláláshoz

2014. október 23., csütörtök 10:45

Nem kell mindig az adventi naptárakat nyitogatni, vagy a napokat ikszelgetni karácsonyig, és az adventi koszorú négy gyertyájánál napra pontosabb visszaszámlálási lehetőség is van már. Csak el ne felejtse minden este időben elfújni! 

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com

Az adventi koszorút Anne Lehmann is megunhatta, mert - ahogyan az a Design-milk.com oldaláról kiderül  - tervezett egy gyertyát, amin visszaszámolhat karácsonyig. A napokat fekete csíkok jelölik a fehér gyertyán, fentről lefelé haladva december 1-től egészen 24-ig, ami már a gyertya legaljára esik.

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com

Vagyis ha minden nap meggyújthatja a kanócot (és aztán árgus szemekkel odafigyel, nehogy időutazzon), akkor nem csak átvitt értelemben fogynak majd a napok karácsonyig. Azt azonban mindenképpen meg kell jegyezni, hogy egy ilyen gyertya-naptárnak két nagy hátránya is van az előbb említett adventi kalendáriumhoz képest. Az első, hogy ebből sajna nem tud csokit kivenni minden nap. A másik a színe: bár tény, hogy a fekete-fehér elegáns, nem kifejezetten karácsonyi hangulatú.

De ha önnek bejön a látvány, mindez ne tartsa vissza, a megszokott adventi gyertyák mellett egy ilyen „naptárgyertya” kifejezetten jól fog mutatni. A Normann Copenhagennél pedig november elsejétől rendelhető is 13 eurós, vagyis nagyjából 4000 forintos áron, így ha időben reagál, akkor decemberben el is kezdheti a visszaszámlálást.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
578 szavazat 578 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta