LÁJFHEKK

Hűvös őszi estéken vegye fel nyugodtan a székpárnát!

2014. október 14., kedd 09:32

Egyre nagyobb kereslet lehet erre a székbélésre, amit Magda Pawlas tervezett diplomamunkaként. A „Dress Me Up”-széknek ugyanis az a különlegessége, hogy a kárpit igazából nem csak párna, hanem egy jó meleg mellény is egyben, ami nem utolsósorban hőszigetelt, vízálló és még kapucnija  is van. 

A dizájn révén az anyag két funkciót is képes ellátni: lehet jó meleg mellény – például egy hideg, esős őszi napon –, vagy a hozzá megálmodott szék ülőpárnája. Kifordítva ugyanis tökéletesen illeszkedik a székvázra, és nemhogy az ülést, de a háttámlát is puha, kellemes felületűvé teszi, sőt még a karfára is jut belőle, hogy kényelmesebb legyen rákönyökölni.

A tervezőnő, Magda Pawlas a varsói képzőművészeti főiskolán diplomázott, imád főzni, előnyben részesíti az extrém sportokat, és ezek mellett társalapítója a „Marmolada Design”-nak, valamint a vezetéknevével fémjelezett „Pavlas”-ruháknak. Szerinte a „Dress Me Up” tökéletes megoldás a hideg estéken, amikor be kell  bugyoláljuk magunkat ahhoz, hogy kellemes melegben legyünk. 

Bár a videó kicsit hosszúra sikeredett és tulajdonképpen inkább egy életérzést mutat a végén, semmint a „mellénypárna” funkcióját, azt azért látni, hogy a szettet leginkább kerti használatra tervezték. Mi pont az ilyen szép, napos, de este már hűvös őszi időszakokra tudnánk elképzelni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta