Ön szívesen nyalná ki a vécét?

A szerkesztőség melletti kisboltban találtuk ezt kihagyhatatlan vételt. Ha van gyereke, biztos megbeszélte már vele, hogy ne nyúlkáljon a WC-be, mert az undorító. Na, most kezdheti elölről, van ugyanis ez a nyalóka (mit nyalóka, valóságos nyalóka-állomás!) ami áll egy WC csészéből meg egy nyalókából, és ez utóbbi rendeltetésszerű fogyasztása, hogy a WC csészébe kell mártogatni, majd elnyalni. Mutatjuk.

MG 2381
Dívány

Szóval a Sour Potty márkanevet kapott termék mindössze 220 forintba kerül, több ízben kapható és igazi nemzetközi kooperáció: a Funtime Candy USA gyártja Kínában, és lengyel importőr teríti vele hazánkat. 3 év alatti gyerekeknek nem adható, nem csak azért, mert őket a szülő éppen most próbálja lenevelni arról, hogy pontosan ugyanezt élesben csinálják az otthoni WC-vel, hanem mert fulladást okozhat.

Miután kibontotta a szerkezetet és keményen elszánta rá magát, hogy márpedig ön tényleg meg fogja ezt kóstolni, hajtsa fel a vécéfedelet, fogja meg a csészének támasztott nyalókát, majd a WC kefe használatára hajazó módon mártogassa a macskaalom állagú robbanócukorkába, és már fogyaszthatja is. Már ha le tudja szedni a csomagolást, ami nekünk jól láthatóan nem ment igazán, de a belseje tényleg gyárilag ilyen. Egyébként a robbanócukor nem robban és még csak nem is finom, mondjuk kár, hogy nem kifejezetten rossz, mert akkor legalább leírhatnánk azt a rettenetes poént, hogy szar ízű. Na, de szavazzon: ön viccesnek találná, ha gyereke ezt enné (ne őt kérdezze, mert ő biztosan), vagy inkább cikinek tartja?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1575) (2242) Ciki!
Mustra