LÁJFHEKK

Ön szívesen nyalná ki a vécét?

2014. október 12., vasárnap 10:10

A szerkesztőség melletti kisboltban találtuk ezt kihagyhatatlan vételt. Ha van gyereke, biztos megbeszélte már vele, hogy ne nyúlkáljon a WC-be, mert az undorító. Na, most kezdheti elölről, van ugyanis ez a nyalóka (mit nyalóka, valóságos nyalóka-állomás!) ami áll egy WC csészéből meg egy nyalókából, és ez utóbbi rendeltetésszerű fogyasztása, hogy a WC csészébe kell mártogatni, majd elnyalni. Mutatjuk.

Szóval a Sour Potty márkanevet kapott termék mindössze 220 forintba kerül, több ízben kapható és igazi nemzetközi kooperáció: a Funtime Candy USA gyártja Kínában, és lengyel importőr teríti vele hazánkat. 3 év alatti gyerekeknek nem adható, nem csak azért, mert őket a szülő éppen most próbálja lenevelni arról, hogy pontosan ugyanezt élesben csinálják az otthoni WC-vel, hanem mert fulladást okozhat.

Miután kibontotta a szerkezetet és keményen elszánta rá magát, hogy márpedig ön tényleg meg fogja ezt kóstolni, hajtsa fel a vécéfedelet, fogja meg a csészének támasztott nyalókát, majd a WC kefe használatára hajazó módon mártogassa a macskaalom állagú robbanócukorkába, és már fogyaszthatja is. Már ha le tudja szedni a csomagolást, ami nekünk jól láthatóan nem ment igazán, de a belseje tényleg gyárilag ilyen. Egyébként a robbanócukor nem robban és még csak nem is finom, mondjuk kár, hogy nem kifejezetten rossz, mert akkor legalább leírhatnánk azt a rettenetes poént, hogy szar ízű. Na, de szavazzon: ön viccesnek találná, ha gyereke ezt enné (ne őt kérdezze, mert ő biztosan), vagy inkább cikinek tartja?

898 szavazat 860 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta