Így is eldicsekedhet azzal, hogy olvas!

Ezentúl bárkinek az orra alá dörgölheti, hogy szeret olvasni. Két, egymástól teljesen független funkciót tölt be ugyanis az izraeli székhelyű designerstúdió, a Group-A legújabb fejlesztése, akik egy minimalista stílusban megtervezett lámpabúrával rukkoltak elő, mely könyvjelzőként is funkcionál egyben – írja az egyszerű és elegáns „Book Lamp” néven futó darabról a designtaxi.com.

Könyvjelző és lámpabúra egyben
Könyvjelző és lámpabúra egybengroupastudio.com

A 2010-ben alapított stúdió három iparművésze, Yiffa Levin, chen Guiterman és Eran Shimshovitz neve nem cseng a ismeretlenül a szakmában, hiszen műveiket számos helyen kiállították már, ügyfeleik között pedig olyan vállalatokat tudhatnak magukénak, mint a Nestlé, a Lancome vagy a Philip Morris International.

A vasrúdból hajtogatott lámpabúra egyébként 40 cm átmérőjű és 53 cm magas.Mit gondol a szokatlan ötletről, ön szerint is menő lámpabúrán pihentetni a könyvet, hogy mindenki lássa, hogy ön olvasó ember, vagy cikinek találja a felturbózott könyvjelző gondolatát és inkább marad a hagyományos, jól bevált trükknél? Szavazzon!

Szokatlan, de nem életképtelen ötlettel álltak elő a tervezők
Szokatlan, de nem életképtelen ötlettel álltak elő a tervezőkgroupastudio.com
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1182) (1077) Ciki!
Mustra