LÁJFHEKK

Így is eldicsekedhet azzal, hogy olvas!

2014. október 10., péntek 14:16

Ezentúl bárkinek az orra alá dörgölheti, hogy szeret olvasni. Két, egymástól teljesen független funkciót tölt be ugyanis az izraeli székhelyű designerstúdió, a Group-A legújabb fejlesztése, akik egy minimalista stílusban megtervezett lámpabúrával rukkoltak elő, mely könyvjelzőként is funkcionál egyben – írja az egyszerű és elegáns „Book Lamp” néven futó darabról a designtaxi.com.

Könyvjelző és lámpabúra egyben
Könyvjelző és lámpabúra egyben
Fotó: groupastudio.com

A 2010-ben alapított stúdió három iparművésze, Yiffa Levin, chen Guiterman és Eran Shimshovitz neve nem cseng a ismeretlenül a szakmában, hiszen műveiket számos helyen kiállították már, ügyfeleik között pedig olyan vállalatokat tudhatnak magukénak, mint a Nestlé, a Lancome vagy a Philip Morris International.

A vasrúdból hajtogatott lámpabúra egyébként 40 cm átmérőjű és 53 cm magas.Mit gondol a szokatlan ötletről, ön szerint is menő lámpabúrán pihentetni a könyvet, hogy mindenki lássa, hogy ön olvasó ember, vagy cikinek találja a felturbózott könyvjelző gondolatát és inkább marad a hagyományos, jól bevált trükknél? Szavazzon!

Szokatlan, de nem életképtelen ötlettel álltak elő a tervezők
Szokatlan, de nem életképtelen ötlettel álltak elő a tervezők
Fotó: groupastudio.com
613 szavazat 697 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta