LÁJFHEKK

Ilyenek a használati tárgyak, ha használhatatlanok

2014. október 9., csütörtök 16:02

A terméktervezők általában azzal vannak elfoglalva, hogy valami igazán hasznos és hosszútávon működőképes tárgyat hozzanak létre. Ebből a sorból igencsak kilóg az athéni székhelyű építész, Katerina Kamprani, aki olyan hétköznapi tárgyakat felsorakoztató kollekciót alkotott, melynek egyik érdekessége, hogy nagy műgonddal hasznavehetetlenre tervezte a tárgyait.

Az ipari tervezésben jártas Kamprani ugyanis éppen azoktól a funkcióktól fosztotta meg székeit, gumicsizmáját, evőeszközeit és egyéb ház körül hasznos szerszámait, melyek nélkül azok teljesen használhatatlanná válnak – írja a hasznos tanulmánynak is beillő, újraértelmezett tárgyakról a boredpanda.com.

Az „Uncomfortable” (Kényelmetlen) néven futó project annyira megtetszett a society6.com nevű online webáruháznak, hogy az egyszerre vicces és gonosz alkotásokat olyan klasszikus ajándéktárgyra nyomta rá, mint a póló, párna, telefontok, bögre vagy bevásárlótáska. Ezeket a termékeket átlagosan 15-42 dollár (3680-10.300 forint) közti áron rendelheti meg, ha látja értelmét.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta