Szomorú szobrok az Ázsia mélyén

Az Ázsia center és környéke hagyományosan az olcsó parfümök, a műbőr cipők, és az óriás kiszerelésű mosószerek szentélye, ahol minden kapható. Arról azonban még nem hallottunk, hogy valaki itt vett volna bútort vagy épp valamilyen lakásfelszerelési kiegészítőt.

Pedig az Ázsiában is van lakberendezési üzlet, nem is egy, bár a választék szinte azonos. A csetreszek, apró dísztárgyak mellett ezekben az üzletekben olcsón találni fa gyerekjátékokat, az meg, hogy közben akciósan 1300-ért adnak egy pulcsit, két csomag vállfa közt már meg sem lepődünk. Az Ázsia center jobb oldali épületében a földszinten és az elsőn is van bolt - a tulaj ugyanaz -, ez az egyetlen hely, ahol nem textiláru van.

A China Markt annak ellenére kihalt, hogy a parkolója tele van, biztos mindenki az alagsorban seftel a csokival.

Csak néhány üzlet van nyitva, azok is pont ugyanazt árulják, mint a szomszédos Ázsiában. A földszinten a korábbi török bútorboltos nyomát se leljük, mindössze az Odea nevű babzsákfoteles webshopjának az irodája és kihelyezett bemutatóterme árválkodik itt. Ráadásul ők is nemsokára költöznek, valahová beljebb. Mindenesetre megmutatjuk miket árulnak a két üzletközpontban, döntse el,megéri-e meglátogatni a Szentmihályi utat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra