LÁJFHEKK

Éljen, végre eheti kulturáltan a tésztás leveseket!

2014. október 3., péntek 12:43

Nem egyszerű kulturáltan enni a hosszú tésztaszálakkal készült leveseket: ha kanalazzuk, a lelógó végek fröcsögtetik össze-vissza a levet, ha pedig evőpálcikával próbálkozunk, vagy bénázás lesz belőle, vagy lapátolhatjuk vele autentikus módon a szánkba az ételt az állunkhoz szorított csészéből, ami gyakorlott használóra utal, csak épp szintén rondán néz ki. Most egy japán tervező, Masami Takahashi rukkolt elő egy olyan innovációval, a rámen leves kanállal, ami egyszerűen megoldja a fenti problémákat – írja a kanálként és villaként is funkcionáló evőeszközről a Huffington Post.

Íme a vill-kanál!
Íme a vill-kanál!
Fotó: uncommongoods.com

A rozsdamentes acélból készült eszközt a népszerű rámen tésztalevesre szakosodott étteremlánc, a japán Sugakiya megbízásából tervezte, és természetesen nem csak a hosszú, ruganyos tésztával készült rámen leves elfogyasztását könnyíti meg. A „villkanalat” ugyanis bevehetjük például a hasonlóképpen tésztás Phó leveshez is, de nem egzotikus levesekkel is épp olyan jól működik: például a cérnametélttel készült forró húslevest is szuperül kikanalazhatjuk vele.

Az autentikus evőpálcikát helyettesítő speciális kanál darabja átlagosan 30 dollárért (7300 forint) rendelhető meg az Amazon.com valamint az otthoni kiegészítőkben erős UncommonGoods.com online üzletéből. Nézze meg a videón, hogyan funkcionál a kanál a gyakorlatban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta