Vehet bútort ezeréves garanciával

Pár hónappal ezelőtt még a világ legkényelmesebb cipőjére ígért 1000 év garanciát a több, mint 25 éves múlttal rendelkező márka, a House of Borgezie tervezője, Chris Shellis, aki ezúttal a lábbelikhez hasonló fogással kívánja megnyerni a székek és asztalok iránt érdeklő vásárlóit is –írja a birminghammail.co.uk a 26 millió forintos platinából és fehéraranyból készült tűsarkúkat gyártó dizájnerről.

Több száz ezer forintos bárszék és asztal Angliából
Több száz ezer forintos bárszék és asztal AngliábólNewsteam / Northfoto

A brit felsőosztály öltöztetéséért és ékszereiért felelős birminghami márka új bútor kollekciója miatt valószínűleg nem kell aggódnia az Ikeának, ügyfelei ugyanis feltételezhetően nem fognak fejvesztve rohanni, hogy lecsapjanak a 760 fontos (299.170 forint) koktélasztalra vagy az ahhoz tartozó 695 fontos (273.580 forint) bárszékre.

A rozsdamentes acélból készült szuper-elegáns gyűjteményre egyébként már érkezett megrendelés, méghozzá a 828 méteres magasságával a világ legmagasabb épületének számító Burdzs Kalifa legfelső emeletén található étteremben lehet majd azokat letesztelni Dubajban.

Rozsdamentes acélból gyártják a luxuscuccokat
Rozsdamentes acélból gyártják a luxuscuccokatNewsteam / Northfoto

„A Burdzs Kalifában található egyik étterem tíz asztalt és húsz széket rendelt. Így több szempontból is a csúcson vagyok.De kaptunk más luxus bároktól és éttermektől is megrendelést szerte a világon. Nagyon megvannak elégedve a termékeinkkel, melyek mindig ugyanolyan pontossággal és szigorú előírásoknak megfelelően készülnek,mint az ikonikus Borgezie Riviera néven ismert rozsdamentes acél tűsarkúk. Abban a korban élünk, ahol vannak emberek, akik nem szégyellnek több százezer fontot elkölteni egy kövekkel kirakott mobiltelefonra vagy egy fogkefére. A House of Borgezie ügyfélkörébe elsősorban orosz, amerikai és dubai vásárlók tartoznak, de szeretik a divatházat a hírességek, a színésznők és énekesnők is" – mutatja be szerényen jól jövedelmező birodalmát a tervező.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek