Menő Pinterest oldalak a lakberendezés világából

Ciki nem ciki, a Pinterest még mindig számos jó ötlet lelőhelye, bár a legtöbbször csak végigfut rajta az ember, kicsit sírdogál, hogy sosem lesz olyan csillivilli lakása mint amiket néha ott lát, aztán befekszik az IKEA-ágyába és egy nagy amerikai házról ábrándozik.

Persze a helyzet korántsem ilyen rossz, ha szereti a Pinterestet, megmutatjuk azokat a belsőépítészeket és bloggereket, akiket érdemes követnie, mert a vágyálmok helyett hasznos ötleteket is találhat náluk.

 
 

361 Architecture egy amerikai cég, oké, az ő oldaluktól is van mit sóhajtozni. De ők szerencsére megosztanak olcsó és jó ötleteket is, miközben megnézhetjük a saját munkáikat, adnak tippeket a világítástól a gyerekszobáig mindenre. 

361
http://www.361-team.com

Az "Egy Közel 40 Éves Lakberendező Kalandjai" címet viselő blog és pinterest oldal szintén tele van jobbnál jobb ötletekkel, anyagmintákkal, falvariációkkal, vagy éppen a bolhapiacon lőtt tuti design bútorokkal.

Jeanine Hays és Bryan Mason designerek, akik sok lakberendezési lapnak írnak. Szeretik a színeket, képesek voltak összegyűjteni egy rakat képet a fehértől a feketéig, nem is beszélve a külön mintagyűjteményükről, ugyanis főleg textilekben utaznak.

Holly Phillips belsőépítészként, bloggerként, bolttulajdonosként és háromgyerekes anyaként definiálja magát, aki ráadásul állatszerető és imádja a stílust. A Gyilkos Konyhák vagy a a Rend a Lelke Mindennek aloldalán számos ötletet találunk, igaz ebből néhány nagyon amerikai. 
Fotó: www.roomfo.com
Fotó: www.roomfo.comwww.roomfo.com
 És akkor még nem beszéltünk Emily Hendersonról, aki a HGTV-n vezette a Titkok a stylisttól című műsort. A művészettől az önmegvalósításokig számos képen lehet sóhajtozni, 
egészen aprólékosan rendezte falakra a képeit, amit számos helyről gyűjtött. Azért érdemes a blogját is átfutni, a DIY részleg elég gazdag, és itthon is simán kivetelezhető cuccokat talál rajta.
 
Őt követi Britany Simon, aki szép, tehetséges, és mára óránként 150 dollárt számláz azért, hogy megmondja, mit és hová tegyen a lakásában (de 495 dollártól fotózást is vállal). A szintén a HGTV-n befutott csodanő oldalát azért érdemes nézni, hogy megtudjuk, mi a recept, amitől valakit felkapnak.
 
A Roomfu egy belsőépíteszti stúdió Austinban, akiket már többször is díjaztak. Túrákat is szeveznek, ahol az ember nyálcsorgatva nézheti azokat a házakat, melyek sosem fognak Magyarországon megépülni, de bemutatnak átalakításokat és igen menő bútorokat is.
 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek