LÁJFHEKK

Egymásra talált a Sziget és az Auchan

2014. július 31., csütörtök 11:56

Az Auchan és a Sziget végre hivatalosan is egymásra talált. Persze eddig is az óbudai áruházba jártak a fesztiválozók bevásárolni és a légkondicionált vásárlótérben hűsölni, most viszont együttműködés is született. Részletfizetés, áruhitel és speciális készlet várja a fesztiválozókat, valamint lakossági tájékoztatás a helyieket.

Jegy részletre

Az idei évben először kötött megállapodást az Auchan Magyarország és a Sziget Szervezőiroda, melynek keretében a fesztiválra az áruházlánc vevőszolgálatain is lehet mostantól jegyet váltani. Az Auchan-kártyának köszönhetően akár részletre, hitelre is megvásárolhatóak a jegyek, országosan, mind a 19 áruházban, így most először van arra lehetőség, hogy hitelre fesztiválozhasson az, aki ki szeretne látogatni a rendezvényre.

Kínálat kimondottan a fesztiválozóknak

Az óbudai Auchan áruház felkészülten várja a fesztiválozókat, hogy a sátrak, hálózsákok és egyéb kiegészítők, termékek beszerzését kényelmesen és kedvező áron meg tudják oldani, idén is erre az időszakra a termékkínálatot és a készletet is a fesztiválozókhoz igazítják .

D VAJ20081111031

A környéken élők tájékoztatása

Az áruházlánc emellett a lakosság tájékoztatásában is szerepet vállalt: az óbudai áruházban – heteken keresztül a Sziget előtt – fontos és hasznos információkat juttat el a szervezőiroda a lakosság számára, naponta több ezer érintett lakost elérve, hátha így a helyiek sem tekintenek egy hét pokolként a rendezvényre, amikor pihegő hollandokon átlépve lehet csak megközelíteni az akciós kiflit.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta