LÁJFHEKK

Függőágy a lábnak, hogy kényelmesen dolgozhasson

2014. július 28., hétfő 09:06

Kényelmesen ülni több órán keresztül ugyanabban a székben a számítógép előtt? Nagyjából lehetetlen, és tisztában van ezzel a  Connect Design koreai dizájnstúdió is. A cég ennek kiküszöbölésére találta ki a Fuut mini függőágyat, ami az asztallap alatt függeszkedik lábtartóként, így a lábunkkal nem nehezedünk a földre. 

Ezt a valóban nagyon egyszerű, de ötletes kis hintát kétféle helyzetben lehet használni: alacsonyabbra eresztve munka közben és a zsinórok segítségével feljebb húzva, ha egy kis pihenésre vágyik. Ha kistestű kuytája van, könnyen más funkciót is kaphat a lábtartó.

A több színben is kapható lábfüggágyért a kreátorok nem kérnek több százezer forintot – már 30 amerikai dollárért, azaz majdnem 7000 forintért megrendelhető a conncectdesign.co.kr honlapról.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta