LÁJFHEKK

A legszexibb reklám is röhejes lenne férfiakkal

2014. július 26., szombat 17:40

Az ön igazságérzetét egy tízes skálán mennyire sérti, ha olyan reklámot lát, amin egy nedves testű modell vadul beleharap a hamburgerébe? Lehet, hogy önt ez pont nem zavarja, de a női egyenjogúság híveit nagyon, és olykor fel is emelik a hangjukat a nők tárgyiasítása, a klasszikus szerepek eltorzítása ellen. A Lifehack.org most akadt rá egy márciusi videóra, amiből kiderül, mennyire nevetségesnek hatna, ha a reklámok jócsajait pasikkal helyettesítenék, illetve ha felcserélődnének a szerepek. A videóban láthat olyan férfit, aki szexin eszi a hamburgert, és olyat is, aki némi chips segítségével próbálja elcsábítani a focit néző csaját.

A videó elsőre inkább viccesnek vagy ostobának tűnhet, de ha van egy kis ideje továbbgondolni, akkor merenghet egy sort azon, hogy vajon ezek a sztereotípiák mennyire ivódtak bele a gondolkodásba és egyáltalán van-e mód ezen változtatni. Ha pedig nincs, akkor legalább volt pár jó perce.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta