Designer házak macskáknak, amikkel jótékonykodhat is

Akinek van macskája, pontosan tudja, hogy beszerezni a megfelelő játékot, vagy éppen lefoglalni a kedvencét nem egyszerű dolog. Az pedig, hogy annyira kifárassza szimpla játékkal kedvencét, hogy egész éjszaka aludjon és ne randalírozzon a lakás különböző pontjain, szinte lehetetlen küldetés. De mutatunk néhány házat, amit talán a kedvence is szeretni fog, de legalábbis jótékony célokat támogat a megvásárlásukkal.

Az egész projekt lényege, hogy az amerikai ARNI alapítvány bajbajutott, valamint a helyi sintéreknél halálra ítélt állatokat ment. A holland Studio Mango segítségével létrehoztak egy kisállatmárkát ARNI Says  néven, melynek összes bevételét az alapítvány alaptevékenységébe forgatják vissza.

arni kitty kasa collect them all 1
arnisays.com

A Kitty Kasa nem más, mint egy elemekből álló luxus társasház cicáknak. Különböző elemekből lehet összerakni, van például "gym", azaz edzőterme (ami körömkoptatásra kiváló), van "rekreációs" része, ahol a cica egy műegérrel harcolhat, ameddig csak kedve van, de természetesen háló modul is van, ami kinti és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A házak 50 dollárba, azaz nagyjából 11.500 forintba kerülnek, és hamarosan a kutyások is rendelhetnek ágyat a kedvencüknek, bár mi igazán annak örülnénk, ha itthon is lenne valami hasonlóan jópofa és egyedi kezdeményezés.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek