LÁJFHEKK

Designer házak macskáknak, amikkel jótékonykodhat is

2014. július 22., kedd 11:03

Akinek van macskája, pontosan tudja, hogy beszerezni a megfelelő játékot, vagy éppen lefoglalni a kedvencét nem egyszerű dolog. Az pedig, hogy annyira kifárassza szimpla játékkal kedvencét, hogy egész éjszaka aludjon és ne randalírozzon a lakás különböző pontjain, szinte lehetetlen küldetés. De mutatunk néhány házat, amit talán a kedvence is szeretni fog, de legalábbis jótékony célokat támogat a megvásárlásukkal.

Az egész projekt lényege, hogy az amerikai ARNI alapítvány bajbajutott, valamint a helyi sintéreknél halálra ítélt állatokat ment. A holland Studio Mango segítségével létrehoztak egy kisállatmárkát ARNI Says  néven, melynek összes bevételét az alapítvány alaptevékenységébe forgatják vissza.

arni kitty kasa collect them all 1
Fotó: arnisays.com

A Kitty Kasa nem más, mint egy elemekből álló luxus társasház cicáknak. Különböző elemekből lehet összerakni, van például "gym", azaz edzőterme (ami körömkoptatásra kiváló), van "rekreációs" része, ahol a cica egy műegérrel harcolhat, ameddig csak kedve van, de természetesen háló modul is van, ami kinti és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A házak 50 dollárba, azaz nagyjából 11.500 forintba kerülnek, és hamarosan a kutyások is rendelhetnek ágyat a kedvencüknek, bár mi igazán annak örülnénk, ha itthon is lenne valami hasonlóan jópofa és egyedi kezdeményezés.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta