LÁJFHEKK

Megtaláltuk a rendmániások álmát

2014. július 20., vasárnap 10:57

Kéne vagy sem néhány totemoszlop?

  • 47
    Naná, ez marha jó!
  • 151
    Sznobság, minek?
  • 100
    Ha hozzámvágják, jöhet

A Kingston egyetemen végzett Oliver Richardson rájött, mire van szüksége az emberiségnek. Rendszerre! Jó, lehet, hogy neki pont nem ez járt az eszében, mindenesetre totemoszlopokat talált ki, méghozzá a konyhába.

Ötlete, mely szerint a konyhában tevékenykedőknek a különböző napszakoktól függően különböző konyhai eszközökre van szükségük, sokak tetszését elnyerte. Részben azért, mert jól néznek ki. .„Az indiánoktól ismert tradicionális oszlopokkal ellentétben, ahol minden figura egy családtagot, vagy egy fontos történelmi pillanatot idéz meg, az én oszlopaim funkcionális tárgyak."

Első oszlopa a reggeli, pontosabban a tojásfőzés témáját járja körül. Eszerint négy, különböző anyagból készült tojástartóval, és a hozzájuk illő homokórával indul a reggel – legalábbis, ha az ember brit, és képes évekig ugyanazt enni.

eggs-dezeen 750
Fotó: Oliver Richardson

Következő oszlopa az estéről szól: ezt a totemet egy dugóhúzó, egy gyertyatartó és egy palacklezáró dugó alkotja, hogy az ember pillanatok romantikus hangulatba kerülhessen.

wine-dezeen 750
Fotó: Oliver Richardson

Ha már lelazult kicsit egy pohár borral, indulhat a sütés, ennek során Richardson szerint nem mást illik összedobni, mint egy jó steaket. Következő totemoszlopában ennek megfelelően van egy márvány húsklopfoló, egy sótartó és egy borsörlő is, biztos ami biztos.

steak-1-dezeen 750
Fotó: Oliver Richardson

„Fontos volt, hogy a különféle anyagokat a funkcióiknak megfelelően válasszam ki. Azt, hogy a felhasználok meg tudják különböztetni a funkciókat és az anyagokat" -részletezte a Dezeennek Richardson.„ A tervező kiindulási pontnak használta az olasz dizájner, Ettore Sottsass' munkáját használta fel, aki gyakran használt bútorainál egymásba helyezett formákat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta