Bármit elsuvaszthatunk a bővíthető tárolókban

Nemcsak a konyhai termékek körében népszerű a bővíthetőség, legalábbis ez derül a Kickstarteren pénzt gyűjtő Herbst Produkt legújabb kollekciójából. A tervezés és termékfejlesztés területén ötven éves tapasztalattal rendelkező márkának ugyanis legújabb projectjével sikerült megugrania a kitűzött 18.000 ezer dollárt (4.1 millió forint), sőt jelenleg már túl vannak a 27.000 dolláros (6.1 millió forint) álomhatáron is – írja a svéd egyszerűségben és német kifinomultságban hívő márkáról a designmilk.com.

Persze láttunk már a Walter és Scot Herbst által tervezett moduláris rendszerhez hasonló termékeket az elmúlt években, de olyannal, mint a márka HYVE fantázianevű kollekciója, még nem találkoztunk. A HYVE ugyanis szinte számtalan variációban alkalmazható, zárható, konfigurálható egyszerre. A multifunkcionális termék hatszög alakjának köszönhetően bárhova beilleszthető és befordítható, hogy mire és hol használjuk fel annak tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

A fehér, fekete, kék és fekete árnyalatú, kisméretű tárolókhoz vékony rögzítőmágneseket és tartóléceket is passzintottak a kreatív tervezők, aminek segítségével például a falra, virágtartóként is felhelyezhetjük a fiatalos színű kiegészítőket.

„Termékeink nagy része egy szélesebb „célpiacot” szólít meg. Izgatottak vagyunk, hogy a HYVE valóban mindenkinek elnyerje a tetszését. Szerintünk tényleg számos környezetben remekül működik, legyen az étkező, garázs, gyerekszoba, dolgozószoba, mosókonyha, fürdőszoba, iroda vagy konyha.” – mondja új gyűjteményéről Scott Herbst, aki már azt is tudja, hogy mennyiért dobják majd piacra fejlesztésüket. Egy 3 darabos szettért 19 dollárt (4329 forint), egy 6 darabos készletért 30 dollárt (6839 forint) kérnek majd, 85 dollárért (19376 forint) pedig 9 darab tároló, 3 mágneslap és 3 darab tartóléc is a mienk lehet. Nézze meg a galériában,hogy mi mindenre használható a moduláris szett!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek