LÁJFHEKK

Bármit elsuvaszthatunk a bővíthető tárolókban

2014. július 18., péntek 19:02

Nemcsak a konyhai termékek körében népszerű a bővíthetőség, legalábbis ez derül a Kickstarteren pénzt gyűjtő Herbst Produkt legújabb kollekciójából. A tervezés és termékfejlesztés területén ötven éves tapasztalattal rendelkező márkának ugyanis legújabb projectjével sikerült megugrania a kitűzött 18.000 ezer dollárt (4.1 millió forint), sőt jelenleg már túl vannak a 27.000 dolláros (6.1 millió forint) álomhatáron is – írja a svéd egyszerűségben és német kifinomultságban hívő márkáról a designmilk.com.

Persze láttunk már a Walter és Scot Herbst által tervezett moduláris rendszerhez hasonló termékeket az elmúlt években, de olyannal, mint a márka HYVE fantázianevű kollekciója, még nem találkoztunk. A HYVE ugyanis szinte számtalan variációban alkalmazható, zárható, konfigurálható egyszerre. A multifunkcionális termék hatszög alakjának köszönhetően bárhova beilleszthető és befordítható, hogy mire és hol használjuk fel annak tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

A fehér, fekete, kék és fekete árnyalatú, kisméretű tárolókhoz vékony rögzítőmágneseket és tartóléceket is passzintottak a kreatív tervezők, aminek segítségével például a falra, virágtartóként is felhelyezhetjük a fiatalos színű kiegészítőket.

„Termékeink nagy része egy szélesebb „célpiacot” szólít meg. Izgatottak vagyunk, hogy a HYVE valóban mindenkinek elnyerje a tetszését. Szerintünk tényleg számos környezetben remekül működik, legyen az étkező, garázs, gyerekszoba, dolgozószoba, mosókonyha, fürdőszoba, iroda vagy konyha.” – mondja új gyűjteményéről Scott Herbst, aki már azt is tudja, hogy mennyiért dobják majd piacra fejlesztésüket. Egy 3 darabos szettért 19 dollárt (4329 forint), egy 6 darabos készletért 30 dollárt (6839 forint) kérnek majd, 85 dollárért (19376 forint) pedig 9 darab tároló, 3 mágneslap és 3 darab tartóléc is a mienk lehet. Nézze meg a galériában,hogy mi mindenre használható a moduláris szett!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta