A héten még spórolhat a foci világbajnokságon

Hamarosan itt a 2014-es foci VB vége és  hamarosan talán már egyre kevesebb focis hülyeséget próbálnak meg az emberekre sózni csak azért, mert a fél világ épp arra kíváncsi, hogy ki tudja jobban védeni a kapuját. Egy haszna viszont még mindig van ennek az egésznek, és ezek pedig az akciók. Megmutatjuk, miket érdemes még most vásárolni, mielőtt kiderül, ki is nyeri az egészet és ezzel végetérnek a vébés kiárusítások!

Aldi

Az Aldiban is talál is talál szurkolói akciókat, amelyben a TV nézéshez alkalmas rágcsálnivalók lesznek akciósak szombatig. (Calsberg sör 209 forint, szotyi 49 forint, kávéital 149 forint, töltött ostya 219 forint) Jövő hét szerdáig még levezetheti a foci izgalmait egy kis alkohollal (sangria 729 forint, rosé bor 499 forint) vagy üdítőkkel (Piroska szörp 449 forint, Szentkirályi ásványvíz 85 forint, Nestea 289 forint) 

aldi

Auchan

Az újságokban azt ígérik, hogy elhozzák nekünk Brazíliát, de akinek mégsem erre van szüksége, annak a grillezéshez ajánlanak eszközöket. Sörök és ciderek a világbajnokság nélkül is akciósak, de ha kimondottan a focihoz kapcsolódó akciókat keresi, akkor a műszaki osztályon találja őket. Tabletet, telefonokat, különféle fényképezőgépeket és laptopokat vehet akciósan, vagy akár 6 hónapos, 0%-os THM hitelre. Ha valami nagyobbat szeretne, akkor rengeteg típusú, méretű és funkciójú TV közül válogathat szintén akciós hitellel, és ha nagyon melegszik a helyzet a tizenegyesek környékén, akár klímát is vehet. 

Euronics

Itt a VB-re hivatkozva az égvilágon mindent vehet akciósan, legyen szó természetesen televízióról, vagy akár mosógépről, hűtőszekrényről, esetleg mobilról, de vasalót, beépíthető sütőt vagy éppen táblagépet is vehet. Az igazán csúcs TV-khez pedig nem csak nagy mértékű kedvezmény, de még ajándék (billentyűzet vagy külső memória) is jár. Az akciós újság  szerint ezek már a döntős ajánlatok, akár hatvanezer forint kedvezménnyel. A legapróbb dolgokat is legalább ezer forinttal olcsóbban veheti meg mint előtte, így akkor is érdemes elnézni ha egy szimpla elektromos fogkefén gondolkozik. Sőt, az akciós árakhoz természetesen akciós hitel is jár, most éppen 20 hónapra vehet fel áruhitelt 0%-os THM-re.

euronics

Shopline

A Shopline is kínál még ezt-azt azoknak, akik utolsó pillanatban is ki szeretnék használni a szurkolói kedvezményeket. Itt akár magyar válogatott mezét is megveheti, ezzel is készülhet akár a következő világbajnokságra, hiszen a remény hal meg utoljára és akkor már biztos drágább is lesz. Válogathat műszaki cikkekből, hogy feldobja legalább a döntő hangulatát azzal, hogy teljesen új televízión, esetleg 3D-ben nézze, hogyan rohangálnak fel alá a sportolók. Válogathat vicces focikiegészítők között is,  aminek a legtöbbje a sörivásra épít, de ha már végképp vége az egész világbajnokságnak viszont úgy érzi, hogy még olvasna róla, akkor pedig könyvekkel mélyítheti el a tudását, hogy legközelebb ön is tudjon olyan okos összefüggéseket mondani, mint a kommentátorok. 

shopline

Tesco

A Tescoban, ahogy éppen lecsengőben van a fociláz, úgy fut ki az éppen aktuális hűségakció is, így ezen a héten minden elköltött ezer forint után két matricát kap, amiket később például focilabdára tud beváltani. A döntő előtt még beraktározhat akciós sörből, főleg, hogy a Löwenbrau 159 forintba kerül, ha 24 darabot vesz belőle (ezen kívül 139 a Rocky Cellar, 179 a Lasko, de Budweiser is van 239 forintért), tortilla chipsből (szósszal együtt 599 forint), tökmagból (379 forint), vagy éppen szörpből is (449 forint). De a sima futball labdák is akciósak lesznek, például 829 forintért is vásárolhat már, 3890 forintért Nike-t vehet, 1390 forintért pedig Puma labdát.

Akik már kiestek

A Lidl, OBI, Praktiker, Spar/Interspar üzletek és a CBA nem véletlenül maradtak ki a fenti listából: bár a vébégiccs-mezőnyben némelyikük még szépen képviseltette magát, a jelek szerint mostanra minden érdeklődésüket elveszítették az egész iránt, mert semmi nyomát nem találtunk náluk semmilyen focis akciónak.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek