LÁJFHEKK

Egyszerű és nagyszerű tipp nem csak legómániásoknak

2014. július 9., szerda 21:42

A Sugru egy olyan szilikon alapú ragasztó, ami nem hagy nyomot, és nagyjából olyan, mint egy rágógumi: gyúrható, formázható, és nagyjából 24 óra alatt képes keményre megkötni. A gyártók most megmutatták, hogy LEGO kockákkal és Sugruval mennyire egyszerűbbé válhat az élete. Rájöttek ugyanis, hogy a figurák kezébe pont beleillenek az otthoni vagy irodai telefontöltő-zsinórok és adatkábelek. És ez még csak a kezdet, a ragasztót és a minifigurákat összepárosítva vége a rendezetlen madzagoknak, vagy teljesen új élményeket vihet a legózásba és a mindennapjaiba.

2
Fotó: Sugru

Az ötlet nem ördöngösség, de általában pont a legegyszerűbb ötletek szoktak ugyebár a legjobbak lenni. Nos ez is pont ilyen. Ragassza oda a LEGO figurát az asztala szélére, vagy éppen az éjjeliszekrény oldalához és adja a kezébe a telefontöltő kábelt és már kész is, vége az átláthatatlan kábelrengetegnek.

De ez még csak a kezdet, ugyanis ha ráérez az ízére, gyakorlatilag bármit legósíthat. Foghat például egy elemet, ráragasztja a monitorra, majd fog egy másikat, az pedig a fejhallgatójára, vagy a kocsikulcsára ragasztja, majd összepasszintja a kettőt, és máris élmény lesz rendet tartani az asztalon! De játszani is lehet így, és a sima legózást is fel lehet dobni. A határ a csillagos ég vagy a saját kreativitása, hogy éppen mit tart majd otthon LEGO kockák és emberkék segítségével.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta