Dobja fel a grillezést fölösleges kiegészítőkkel!

Itt a nyár, amikor a hétvégét sokan vagy strandolással vagy fesztiválozással töltik, akinek meg kertje van, igyekszik kihasználni azt, és grillezni. A jó végeredményhez a pác, a megfelelő sütési és párolási technika elengedhetetlen, de a műveletekhez grilleszközökre is szükség van. Összegyűjtöttünk néhány igazán fölösleges dolgot, amire tényleg csak akkor költsön, ha már nagyon unja az alap húsforgatókat és spatulákat.

Gitár mindenhol

Gitáros húsfogó, gitáros spatula, fakanál és még sajtreszelő is, mind 5000 forint alatt, és még metálvillát is vehet hozzá. Ha igazán rock & roll gillezést szeretne, akkor ezek a kellékek nélkülözhetetlenek a sütögetéshez, de azért valószínűleg nélkülük is elboldogul a hús forgatásával. 

BBQ-Rocks-Guitar-Tongs
.funslurp.com

Szög fogpiszkáló

Ha már nagyon unja hagyományos fogpiszkálóval tálalni a minikolbászokat, akkor ez a kiegészítő önnek való. A szög fogpiszkálókat inkább ne készítse el otthon magának, mert bár valósághűnek tűnnek, ezek műanyagból készültek és elmoshatóak. Egy csomagban 18 darabot talál, 2200 forintért már meg is rendelheti, ha nagy szüksége van rá.

pound-partypicks-500
baronbob.com

Ketchup és mustár adagoló

A többségnek valószínűleg nem okoz különösebb gondot, hogy hagyományos flakonból nyomja ki a ketchupot, mustárt, illetve egyéb szószókat, de ha ön már nagyon unja a klasszikus megoldást, akkor itt egy pisztolyt hozzá, 3500 forintért. Persze ezt nemcsak kültéren használhatja, hanem akár bent is, mondjuk szilveszterkor, a virsli mellé. Ha nem akar azzal szórakozni, hogy áttöltögeti a szószokat, akkor kétezer forintért vásárolhat hozzá vámpíros vagy szörnyes kiöntőt, esetleg vehet zombisat is, amiért még ezer forintot sem kell fizetni. Nagy szüksége van rá, ugye?

51fAR+xKgML. SL1500
amazon.com

Űrhajós grill takaró

Ha nem tudja hová elpakolni a grillsütőjét, akkor jól jön egy grill takaró ponyva, amiből persze szintén akad az átlagostól eltérő is. Ha szeretné feldobni a kertjét vagy akad gyerek a háznál, akkor ezeket a grill takarók önnek valók: grilljét ezekkel űrhajónak, mustárnak vagy mexikói erőspaprikának is álcázhatja, nagyjából 3500 forintért.

takaro
bbqzoo.com

Saját húsbillog és fésű

Felmerült már önben valaha, hogy szöveget süssön a húsba? Nem? Pedig erre is van lehetőség, az Amazon.com-ról körülbelül 3600 forintos áron rendelhet olyan billogot, ami erre alkalmas. Önnek csak ki kell raknia azt a szöveget, amit szeretne a húsba sütni, majd meg kell billogoznia a steaket, és már benne is van a felirat. Ha pedig hús helyett zöldségeket grillezne, de elege van már abból, hogy mindig átesnek a rácson, akkor vegyen egy grill fésűt 2500 forintért, amire csak rá kell tűznie az apróbb darabokat. Ugyanerre a célra egy grilltálca is megteszi, abból 5 darab körülbelül 700 forintba kerül.

GC flip with tongs for web grande
fusionbrands.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra