LÁJFHEKK

Magyar tervező acélasztalaira buknak külföldön

2014. június 24., kedd 11:27

A színes dizájnbeton után újabb jól sikerült magyar tervezői munkára figyeltek fel külföldön. A 2011-ben alapított budapesti Studio Nomad tervezője, Tarcali Dávid 3LEGS Table néven futó, acélból készült asztalain több, tehetséges műveszekre specializálódott oldal szerzőjének is megakadt a szeme – meg is értjük, a három darabból álló gyűjteményt mi is szívesen látnánk otthonunkban.

Tarcali Dávid munkáit meghatározó geometrikus minták és építészeti formák ihlették, a A 3LEGS elnevezés pedig annak az egyszerűségét tükrözi, ahogyan ezek a formák működnek. Minden asztalt egyetlen három milliméteres, porfestett acéllapból hajlítanak meg, ez biztosítja, hogy jellegzetes absztakt megjelenésük több pontból is látható legyen – írják a metál zöld, menta zöld és lazac árnyalatban is elérhető bútordarabokról a dizájnstúdió oldalán.

A kreatív építésznek természetesen nem ez az első menő munkája: a Studio Nomad többi tagjával, Pongor Somával és Pásztor Bencével készítettek már hanginstallációt is, ami az információ áramlásának lehetséges problémáit modellezte le. Az analóg technikával készült Hangzavar installációt ide kattintva nézhetik, hallgathatják meg.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta