Írhat Rotringgal is a kijelzőre

Új családtaggal bővítette termékeit a német Rotring, melynek neve 1928 óta egyet jelent a tölthető ceruzákkal, és nagyjából egyeduralkodók is a téren. Legalábbis az építészek, ipari és grafikus tervezők, valamint olyan, pontosságot igénylő kreatív szakmák körében, ahol a fém borítású íróeszköz mind súlya, mind pontossága tekintetében a legideálisabb a munkavégzésre.

Íme a két funkciós Rotring
Íme a két funkciós Rotringrotring.com

Sokan még ma is felvázolnak papírra is egy-egy szerényebb vázlatot, mielőtt azt a számítógépen is elkészítenék. Minden bizonnyal az ilyen precíz mérnökökre gondolt a márka, mikor felmérte az igényeket és összehozta a két munkafeladatot, majd piacra dobta 'rOtring 800+ Mechanical Pencil Stylus' névre keresztelt termékét, ami ceruza illetve digitális felületen használható érintőtoll is egyben. – írja a design-milk.com.

Minden érintőképernyős felülettel kompatibilis
Minden érintőképernyős felülettel kompatibilisrotring.com

Így az új Rotring az egyik végén továbbra is hagyományos, prémium kategóriás ceruza, míg a másik végén egy hibrid tűként működő toll, melyet egyedülálló visszahúzható mechanizmusa tesz még exkluzívabbá. Természetesen ez a fejlesztés is megfelel az eddigi precíziós követelményeknek, pontosan és simán siklik a papíron illetve minden érintőképernyős felülettel (tablet, okotelefon stb.) kompatibilis. A szokásos, fáradságmentes írást és rajzolást segítő hatszögletű borítással ellátott két funkciós ceruza ezüst vagy fekete színben, 0,5 mm-es vagy 0,7 mm-es súllyal, körülbelül 96 dollár ( 21.309 forint ) lesz majd kapható az üzletekben. Nézze meg a videóban, hogyan is kell elképzelni a Rotring legújabb innovációját!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek