LÁJFHEKK

Írhat Rotringgal is a kijelzőre

2014. június 1., vasárnap 14:31

Új családtaggal bővítette termékeit a német Rotring, melynek neve 1928 óta egyet jelent a tölthető ceruzákkal, és nagyjából egyeduralkodók is a téren. Legalábbis az építészek, ipari és grafikus tervezők, valamint olyan, pontosságot igénylő kreatív szakmák körében, ahol a fém borítású íróeszköz mind súlya, mind pontossága tekintetében a legideálisabb a munkavégzésre.

Íme a két funkciós Rotring
Íme a két funkciós Rotring
Fotó: rotring.com

Sokan még ma is felvázolnak papírra is egy-egy szerényebb vázlatot, mielőtt azt a számítógépen is elkészítenék. Minden bizonnyal az ilyen precíz mérnökökre gondolt a márka, mikor felmérte az igényeket és összehozta a két munkafeladatot, majd piacra dobta 'rOtring 800+ Mechanical Pencil Stylus' névre keresztelt termékét, ami ceruza illetve digitális felületen használható érintőtoll is egyben. – írja a design-milk.com.

Így az új Rotring az egyik végén továbbra is hagyományos, prémium kategóriás ceruza, míg a másik végén egy hibrid tűként működő toll, melyet egyedülálló visszahúzható mechanizmusa tesz még exkluzívabbá. Természetesen ez a fejlesztés is megfelel az eddigi precíziós követelményeknek, pontosan és simán siklik a papíron illetve minden érintőképernyős felülettel (tablet, okotelefon stb.) kompatibilis. A szokásos, fáradságmentes írást és rajzolást segítő hatszögletű borítással ellátott két funkciós ceruza ezüst vagy fekete színben, 0,5 mm-es vagy 0,7 mm-es súllyal, körülbelül 96 dollár ( 21.309 forint ) lesz majd kapható az üzletekben. Nézze meg a videóban, hogyan is kell elképzelni a Rotring legújabb innovációját!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta