LÁJFHEKK

Szárítsa ruháit sündisznóval!

2014. május 31., szombat 20:00

Már nem csak a tűzhely mellől menőzhetünk trendi állatos szerelésekkel, hanem az amerikai Kikkerlandnak köszönhetően a mosókonyhában is. A márka ugyanis, kihasználva a vásárlók különös fogékonyságát az állatos kütyükre, piacra dobta sündisznó formájú szárító labdáját, melyekre elég csak ránézni ahhoz, hogy jobb kedvvel folytassuk a házimunkát. Persze, ez nyilván nem így van, de azért jól hangzik.

hedgehog-dryer-balls-1
Fotó: allmodern.com

A cég szerint azonban a gumisünik nem csak a jó hangulatért felelnek, hanem hasznosak is egyben, mivel újrahasznosított anyagból készült környezetbarát termékekről van szó, amik ráadásul tüskékinek köszönhetően statikusan szabályozzák a ruhák útját a mosógépben, így helyet adva a ruhák közötti hőáramlásnak, mellyel csökkenti a száradási időt és energiát takarít meg. Ráadásul még azt is megakadályozzák, hogy ruhák összegyűrődjenek a gépben - írja a gizmodiva.com

A gyerekjátéknak is beillő hasznos sündisznók párosával, fehér színben, 17.5 x 7.5 x 7.5 cm-s méretben, 7.45 euróért (2280 forint) rendelhetőek meg az online boltokban.Ön mit gondol a látványos termékről, menő egy-két ilyen sündisznót a mosógépbe dobni vagy inkább cikinek és haszontalannak találja a márka termékét? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
735 szavazat 857 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta