LÁJFHEKK

Ez a lámpa mindig olyan formájú, amilyennek ön szeretné

2014. május 25., vasárnap 19:49

Első ránézésre semmi különöset nem fedeztünk fel az olasz dizájner, Laura Modoni Filó névre keresztelt lámpa kollekciójában, mellyel több díjat is bezsebelt az elmúlt időszakban. 2013-ban például az FSC-n, azaz Italy Design Awardson ítélték oda munkájáért az első díjat, de különdíjban is részesítették az Atelier dell'Innovazione-n, röviden az ADI-n.

Környezetbarát és energiatakarékos termékeivel a milánói és a frankfurti piacon is jelenlévő tervezőnő a Falegnameria Duegi és a LightCube segítségével készítette el prototípusait, melyek a padovai Egyetem Mikroelektronikai Kutató Csoportjának több éves kutató munkájának köszönhetően a legmodernebb LED-technológiával készültek el. – írja a design-milk.com.

A teljes egészében fából készült lámpáknak az érdekessége mégis az, hogy használójának igényeitől és hangulatától függően változtatja személyiségét és alakját. A 17 alkatrészből álló termék a csúsztatható fadarabok és az ön épp aktuális hangulatától függően alakítható szolid, alternatív, punk, romantikus, barátságos vagy éppen bolondos formákká. A bútorokban és egyéb dizájn kiegészítőkben utazó tervező munkáját megnézheti a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta