LÁJFHEKK

Megosztásért ingyen ebéd jöhetne?

2014. május 20., kedd 14:53

Aki Instragrammot használ pontosan tudja, hogy az emberek nagy része teljesen rá van kattanva arra, hogy kiposztolja ország-világ elé mit eszik ebédre, vacsorára vagy csak úgy. Ha ön is a tárta már valaha a világ elé azt, amit eszik, akkor örülni fog az új marketingfogásnak.

shutterstock 172218011

Angliában ugyanis megnyílt az első olyan, egyelőre csak pop-up jelleggel, azaz ideiglenesen működő étterem, ahol a vacsoráját egy fényképpel fizetheti. Az ötlethez kellett néhány új ízesítésű csirkefalat, illetve halrudacska, ami bevezető kampányaként ingyen kóstolhatják meg azok, akik hajlandóak megosztani ezt barátaikkal Instagram vagy Twitter alkalmazásuk segítségével. Talán vége a zsúfolt hipermarketek közepén felállított, miniatűr mérete miatt igazából értékelhetetlen kóstolóknak? Ön szerint menő vagy ciki egy ingyen ebédért vagy mondjuk ajándék desszertért cserébe reklámoznia egy éttermet vagy terméket? Sőt el tudná képzelni, hogy ilyen irányt vegyenek a promóciók a magyar piacon is?

Megosztana képet egy termékről, ha ettől ingyen kapná?

  • 452
    Ha kapnék érte ingyen valamit, megosztanám
  • 87
    Semmi pénzért nem osztanék meg képet sem ételről, sem mosóporról, semmiről
  • 25
    Akkor is megosztom minden étkezésem a világgal ha nem kapok érte semmit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta