LÁJFHEKK

Ellepik a berlini repülőteret a dizájnercuccok

2014. május 18., vasárnap 18:42

Alig dolgoztuk fel a Milánói Designhéten látottakat, máris nyakunkon a következő ígéretesen hangzó program dizájnmániásoknak. A nemzetközi design fesztivál résztvevőjeként a Berlin Tempelhof repülőtér, vagy ahogy a helyiek hívják „ City Airport” május 28. és június 1. között ad otthont a DMY Berlinnek, mely immár 12. alkalommal mutatja a legújabb kortárs építészeti, belsőépítészeti és formatervezői terveket.

DMY News 2014.png
Fotó: facebook.com/dmyberlin

A több, mint ötszáz projectet, 150 nemzetközi kiállítót és dizájnert felvonultató esemény a Berlini Design Hét része, aminek keretében május 26-tól több helyszínen, mondhatni az egész, 3, 5milliós lakosú német fővárosban és annak környékén kiállításokba és egyéb performanszokba lehet majd botlani – írja a dezeen.com. Az 1927-ben épült repülőtér egyébként történelmi múltját tekintve is izgalmas helyszínnek ígérkezik. Ez ugyanis az egyik a három repülőtér közül, ami második világháború előtt épült. A másik kettő, a londoni Croydon Airport illetve a párizsi Le Bourget Airport. 

DMY-2010-Totale©Luminaten
Fotó: facebook.com/dmyberlin

A rendezvényen nem csak a művészek innovatív elképzeléseit mutatják be, hanem ez a Design Award of the Federal Republic of Germany névre keresztelt díjátadó helyszíne is egyben, ahol elsősorban a feltörekvő tehetségeket és új termékeket jutalmazzák. Az szervezők szerint az idei DMY International Design Festival az előző évekhez hasonlóan egyedülálló lehetőséget kínál a ideérkező kiállítóknak, akik többek között Németországból, Svájcból, Spanyolországból, Olaszországból, Franciaországból, Finnországból, Lengyelországból, Svédországból, Dél-Koreából, Kínából, Mexikóból, Brazíliából, Argentínából érkeznek majd a repülőtérre szervezett kiállításra. A rendezvényre a jegyárak a helyszínektől és a programoktól függően 10 és 60 euró (3089 és 18.500 forint) között mozognak majd. A csoportos jegyekért például 12 eurót, azaz 3699 forintot kérnek fejenként.

10155132 688044244567179 1379436150 n
Fotó: facebook.com/dmyberlin

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta