LÁJFHEKK

Főzne teát madárból?

2014. május 9., péntek 16:14

Töretlen a népszerűsége az állatos holmiknak a piacon. Ezúttal a qdo.dk egyik madár formájú teatojásába és az ahhoz tartozó készletbe botlottunk bele, amit Pernille Vea tervezett a márkának. A „Birdie Swing” névre keresztelt terméket valószínűleg azoknak készítették, akik nem elégszenek meg egy találomra kiválasztott bögrébe dobott teafilterrel, mivel ennél sokkal jobban becsülik a gőzölgő tea látványát és az elkészítésével járó rituálét.

Pohárban hintázó madár formájú teatojás
Pohárban hintázó madár formájú teatojás
Fotó: firebox.com

A három színben, levendula lilában, narancssárgában és lime zöldben kapható, 10 x 5 cm-es készlet egy átlátszó bögrét, illetve egy praktikus, csepegtetővel ellátott madár formájú teatojást tartalmaz. Ez utóbbi egyben a pohár fedele is, hisz íyt, míg ki nem ázik a tojásból a tetszés szerint kiválasztott tealevél. – írja a trendhunter.com

Rászerelt csepegtetővel ellátva
Rászerelt csepegtetővel ellátva
Fotó: firebox.com

A mosogatógépben mosható, műanyagból, szilikonból és rozsdamentes acélból készült szett, amelynek tojásába akár 5 gramm tealevél is pakolható 10 - 17 font ( 3709 – 6305 forint ) között mozog az online boltokban, mint például az amazon.com-on, ahol más menő tea tojásokra is le lehet csapni, mint például a cápásra vagy a Mr.Fredesre, akinek a lábába adagolhatjuk a tealeveleket. Ön mit gondol, menő a madaras szett vagy nem érti, hogy mi köze van a madaraknak a teázáshoz és cikinek találja a márka ötletét. Szavazzon!

786 szavazat 861 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta