LÁJFHEKK

Így öltöztetheti fel a lakást tavaszra a ruhaboltokból

2014. május 1., csütörtök 08:29

A magyar piacon is egyre jellemzőbb, hogy a fast fashion üzletek a lakberendezés felé kaccsintgatnak. Ami nem hülyeség, a cukimuki póló mellé igazán elfér egy kedves kispárna, és a helyes gyertya is kihagyhataltan ajánlatnak tűnik. Nálunk a Zara Home-ra sajnos még várni kell, de az F&F Home és a H&M már Magyarországon is teríti az árut. Ugyan bútorok még nincsenek, de a kiegészítők egyre nagyobb teret kapnak az áruházakban. 

Az F&F Home Grace a tavaszra az eleganciát és kifinomultságok képzelte el, de számos olyan tárgyat találni, mely simán jól működik más stílusokban is. A szürke, a krém és a bézs, némi fáradtrózsaszínnel és a fémszínekkel, egy fehér bútorral kombinálva, nagyon meg tudják változtatni a teret, és akár egy minimalista szobának is percek alatt más hangulatot teremtenek.

H&M egyrészt a country vonallal erősít idén, legyen szó fáról, üvegről vagy éppen zsákvászonról, de az orientális, erős színek is megjelennek a kínálatban. Rá lehet csodálkozni a flitterekkel kirakott díszpárnákra, (3990 Ft), de egy jó ananászos tálca (1990 Ft) sem rossz ötlet, porcelán fiókgombot meg itt kaphatunk legolcsóbban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta