LÁJFHEKK

Tojásokat hívtak vissza a Lidlből

2014. április 17., csütörtök 16:36 |

„Magyar friss tojás" – állt annak a Lidlben forgalmazott terméknek a dobozán, amit a napokban ellenőriztek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai, és amiről kiderült, valójában pont semennyire sem magyar. Inkább lengyel, írja honlapján a Nébih.

1dhe3379
Fotó: NeBIh

A hivatal április 17-én azonnali hatállyal megtiltotta a tételek forgalomba hozatalát és elrendelte a kereskedelmi forgalomból való kivonásukat. Az ellenőrzésre a húsvéti kiemelt akció során került sor, melyben a sonkák, édesipari termékek mellett a tojás is fokozott figyelmet kap. Az akció keretében nemrég egy olyan kistermelőként regisztrált vállalkozónál is jártak, aki egy kazánházban, koszban készítette elő a húsokat az ünnepekre. Akkor több mint 2 tonna terméket foglaltak le.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta