LÁJFHEKK

A szociopaták a neten árulnak... nem is tudjuk, miket

2014. április 2., szerda 20:46

Az Etsy az az oldal, ahova bárki felrakhatja saját maga által gyártott portékáit, vagy egyéb régiségeket. Nem azon az elven működik, mint mondjuk az Ebay, hiszen nem kimondottan arra találták ki, hogy megunt dolgait árulja és licitálni sem kell, itt tényleg mindenki a saját kézügyességét és kreativitását mutathatja meg a világnak. A rengeteg otthon készített ékszer és művészi munka között a nagy számok törvénye alapján felbukkan néhány olyan művész is, akikkel nem biztos, hogy szívesen találkoznánk egy elhagyatott sikátorban. A valószínűsíthető sorozatgyilkosok mellett pedig ott vannak azok, akiket szimplán csak nem értünk. Kattintson, és megnyílik a rémségek kicsiny galériája!

Nem is tudjuk igazán eldönteni, hogy az eladók vagy a vásárlók furábbak-e, mindenesetre nézegessen ezekből az összeállításokból galériát, és ne feledje, akármilyen bizarr darabokat talál, a kínálatot mindig a kereslet határozza meg! Így lesznek Barbie kezekből ékszerek, horgolt mellből párna, rendkívüli ügyetlenséggel preparált állati testrészekből nem is tudjuk, pontosan mik: Kattintson a képre a galériáért, ott vannak a linkek is, hogy azonnal tudjon rendelni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta