LÁJFHEKK

Fa nő ki a hamvaiból, ha biournában temetkezik!

2014. március 28., péntek 09:19

Mennyire tartja magát környezetbarátnak? Mutatunk ugyanis egy olyan találmányt, amivel halála után is szó szerint eggyé válhat a természettel. Urnák és időszakonként újraváltott sírhelyek helyett vajon jövő az erdőké lesz?

principal.png
Fotó: urnabios.com

A bio urna lényege, hogy hamvasztás után a földi maradványait egy olyan urnában helyezik el, amiből egy fa fog kinőni. A környezetbarát, lebomló urna belsejében mag található, eredetileg fenyő, de természetesen különféle növények közül választhat az, aki a reinkarnációt ilyen módon szeretné irányítani. Maga az urna olyan speciális keverék, ami elősegíti a mag kicsírázást, csak össze kell keverni a földdel, ahova a fát ültetni szeretné és a gyártók ígérete szerint szépen fog cseperedni a fa. Maga a környezetbarát urna 75 euróba, azaz nagyjából 23 ezer forintba kerül és kisállatokra méretezett változatban is meg lehet rendelni. Ön el tudja képzelni, hogy a temetkezési vállalkozók helyett egy ilyen urnát válasszon, hogy aztán egy terebélyes fa emlékezzen önre? Esetleg gondolt arra, hogy imádott házikedvenc kutyája vagy macskája halála után így emlékezzen meg rá? 

846 szavazat 1064 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta