LÁJFHEKK

Vágyna 15 ezer forintos mágneses vállfára?

2014. március 20., csütörtök 12:12

Ha eddig nem tudta, mi hiányzik a szekrényéből, nem kell tovább őrlődnie ezen a kérdésen, hiszen egészen nyilvánvaló, hogy kevesen tudnák nyugalomban élni tovább az életüket a mágneses vállfa nélkül. Az akasztómentes vállfát egy német-lett kreatív ügynökség, a Flow Design dobta piacra Cliq néven, miután ilyen hangot hallunk, amikor a vállfa érintkezik a fém rúddal, írja cikkében a Dezeen. A Cliq méretében és kialakításában is épp úgy néz ki, mint egy hagyományos vállfa, a különbség mindössze annyi, hogy nincs akasztója, helyette mágnessel rögzíthetjük a szekrényrúdhoz.

A termék honlapján persze felsorolják az előnyeit, mint például, hogy a mágneses vállfák természetszerűleg taszítják egymást, így szabályosan rendezhetőek a szekrényben/boltban a ruhák, valamint, hogy az akasztó hiányában mostantól hat centivel hosszabb ruhadarabot is ráakaszthatunk. Írják azt is, hogy nem kell speciális, ehhez tervezett szekrényrudakat vennünk, mert bármilyen fém megteszi, tovább olvasva viszont azért az is kiderül, hogy bár mindez szuper, de a vállfa maximum kétkilónyi súlyt bír el, azaz szövetkabáttal inkább már ne próbálkozzon meg. Persze, valószínűleg nem az átlag otthoni felhasználó lesz a célcsoportja ezeknek, hanem inkább a ruhaüzletek, ahol számít, hogy szépen és szabályosan helyezkedjenek el a kiaggatott áruk a sztendereken.

Akad belőle natúr nyír, fehér és fekete változat is, mindegyik ugyanannyiba kerül: a háromdarabos csomagért 149 eurót, azaz körülbelül 46000 forintot kérnek (tehát darabja kb. 15 ezer forintra jön ki) , de ha most előrendel, kaphat ebből 25 százalék kedvezményt. Viszonyításképpen: a Jyskben az akciós, hagyományos háromdarabos vállfa most 450 forintért az öné lehet. És az elbírja a szövetkabátot is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta