LÁJFHEKK

Az IKEA-baldachinok fulladásveszélyt jelenthetnek!

2014. március 20., csütörtök 08:14

Ha önnél is megtalálható valamelyik, sürgősen szerelje le!
Ha önnél is megtalálható valamelyik, sürgősen szerelje le!

Az IKEA arra kér mindenkit, aki rácsos ágyak, illetve gyerekágyak fölé szerelhető baldachint vásárolt, semmiképpen ne használja a terméket, mert fulladásveszélyt okozhat. A baldachint bármelyik IKEA áruházba visszaviheti, ahol természetesen visszakapja a termék teljes vételárát. A következő baldachinokról van szó: LEGENDARISK, MINNEN ágybaldachin készlet, BARNSLIG BOLL, MINNEN BRODYR, HIMMEL, FABLER és TISSLA.

Az 1996 óta forgalmazott baldachinokat az IKEA megvizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy fulladást okozhatnak. Ráadásul a svéd cég tudomására jutott egy olyan eset, amikor a kisgyerek a hálót az ágyba húzta, ahol az összecsomózódva a gyermek nyaka köré tekeredett. Sérülésről nincsen információjuk.

Az IKEA elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért, illetve ha bármilyen kérdése lenne a már megvásárolt baldachinnal kapcsolatban, további információt a weboldalukon, illetve a +36 1 460-3160–as telefonszámon kaphat.

Ha baldachint vásárolt, vigye vissza az áruházba és visszakapja az árát.
Ha baldachint vásárolt, vigye vissza az áruházba és visszakapja az árát.
Fotó: Ikea

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta