Sütőforma fogyókúrázóknak: menő vagy ciki?

Az édes és sós változatban is könnyen elkészíthető muffinokat szinte mindenki kivétel nélkül szereti. Nem véletlenül épült a sütést könnyítő szilikonformákra egy külön iparág, ami ontja magából a szellemesebbnél-szellemesebb vagy éppen visszataszítóbb konyhai kiegészítőket. Nem is volt nehéz rábukkanni a kihízott csípőfarmerre emlékeztető szettre sem, ami ha a sütés alatt nem is, elfogyasztása közben mindenképpen figyelmeztet minket a népszerű édesség kalóriatartalmára. Meg arra, miért hívja a nadrág derekára rábuggyanó hájat az angol muffin-topnak.

forma

A kész állapotában a nadrágból kibuggyanó hájra emlékeztető sütit a perpetualkid.com-nak köszönhetően megfizethető áron készíthetjük el, ugyanis egy négy szilikonformát tartalmazó csomagért 12.99 dollárt (2919 forintot) kérnek a márkánál.

Hasonlóan nem feltétlenül étvágygerjesztő formát dobott piacra a Fred is, aki egy fehér koponyaformát öntött ki szilikonból, a végeredményt pedig egy agyra emlékeztető rózsaszín cukormázzal tették még hátborzongatóbbá. A szülinapi zsúrok és a hazánkban is egyre népszerűbb Halloween bulik favoritjának ígérkező félbe vágott koponyás pakkért 9.99 dollárt ( 2240 forint ) kell majd otthagyni az ebay.com-on vagy az amazon.com-on a muffinrajongóknak.

Félbavágott agyat is készíthetünk, ha akarunk.
Félbavágott agyat is készíthetünk, ha akarunk.

Az előzőeknél azért jóval visszafogottabb a fiatal lányokat megcélzó, délutáni ötórai teázást felidéző szilikonból készült csészeforma, aminek darabját baráti áron,2.04 dollárért ( 539 forint ) árulja a dhgate.com. Ön szerint sem mindegy, hogy milyen formában sütjük ki az egyébként száraz, fagylalt vagy lekvár kísérete nélkül ehetetlen süteményt? Mit gondol a kihízott nadrágos formáról, menő ilyen módon fogyókúrára késztetni az édesszájúakat vagy inkább ciki az orruk alá dörgölni a zabálással járó veszélyeket? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek