LÁJFHEKK

Matrica a vécéfedélen: menő vagy ciki?

2014. március 16., vasárnap 09:38

Emlékszik még a minden színben és mintában kapható vécéfedél-huzatra? Mielőtt még velünk együtt örülne, hogy egyre kevesebbet kapni az ilyen típusú huzatokból, felhívnánk a figyelmét az ezeket felváltó vécédeszka-matricákra, amit valaki humorosnak, más meg közönségesnek tart. Egyik nagy hátrányuk, hogy túl olcsóak, szinte ingyen vannak, ezért sokan döntenek mellette.

Matricákból a Magyarországra is szállító aliexpress.com-on és az ebay.com-on a legnagyobb a kínálat, ráadásul itt valódi kincseket is találhatunk 1.65 és 12 dollár (390 és 2790 forint) közötti áron. Ilyen például a „No pain, No strain” (Nincs fájdalom, sem erőlködés) vagy az ennél is szigorúbb „Put me down” (Hajts le!) felirat, vagy az iPhone-mániásoknak tervezett iPoop matrica. De akadnak kacsintós-nevetős, csajos idézetekkel ellátott termékek is, ha valaki inkább emellett döntene.

Ön mit gondol a dekormatricáról? Menőnek találja és úgy gondolja, hogy van olyan hasznos, mint a kukamatrica? Vagy épp ellenkezőleg, inkább cikinek és visszataszítónak ítéli meg? Szavazzon!

1025 szavazat 1005 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta