LÁJFHEKK

Kerámia giccsek a lakásba: menő vagy ciki?

2014. március 7., péntek 19:37

Már nemcsak dinoszauruszos gyerekfogkefékkel dobhatjuk fel a szürke hétköznapokat, hanem a tematikusan hozzájuk illő, dinoszaurusz formájú kerámia fogkefetartóval is. Az erősen giccses darabot a dél-afrikai Fokvárosban található Ceramic Factorynak köszönhetjük, akik a Facebook-oldalukra kitett képek alapján jelentős mennyiségű kelléket képesek legyártani a növénytartó rinocérosztól a vanília színű, fetrengő nyulas só- és borsszóróig.

1525666 435393679920526 640412657 n.png
Fotó: Facebook / CeramicFactory

A 2012 decemberében megnyitó cég oldalán egyébként az áll, hogy a fiúknak ajánlott 395 ZAR-ra beárazott (8289 forint) dinoszaurusz több funkciós, ami valójában azt jelenti, hogy ha jobban szeretnénk fogkefe helyett virágot, teáskanalat vagy ceruzát tartani benne, akkor annak felőlük semmi akadálya nincsen. A viszonylag gyorsan Dél-Afrika vezető kerámia beszállítójává vált cégnél egyébként egy 17 fős lelkes és kreatív csapat dolgozik a különféle felesleges tárgyakon és háztartási eszközökön, úgymint étkészlet, jeges vödör, egyéb dekorelemek és világítótestek - írja a coolhunting.com.

cera77
Fotó: Facebook / CeramicFactory

Ugyanakkor komolyan veszik azt is, hogy fontos célokra hívják fel vásárlóik figyelmét. „A 'The Village of the Rhino' (Rinocéroszok faluja) elnevezésű kollekcióval elsősorban a tudatosságra, az orvvadászat veszélyességére, valamint hazánk örökségére szerettük volna felhívni az emberek figyelmét” – mondta a gyár vezető keramikusa, akinek két kedvence is van a kollekcióból: a hátán pihenő mama orrszarvú valamint egy hasán kapálódzó bébi orrszarvú. Ön mit gondol, menő ilyen mihaszna dísztárgyakkal teleaggatni a lakást vagy inkább a letisztultabb dolgok híve? 

cera66
Fotó: Facebook / CeramicFactory
963 szavazat 757 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta