LÁJFHEKK

Hogyan lehet a legelszúrtabb sminkkel is Vogue-címlaplány?

2014. március 3., hétfő 14:41

Nem kell ahhoz jól kinézni, hogy úgy érezze magát, mint egy címlaplány. Ha reggel ön is úgy ébred, hogy inkább depressziós lesz a látványtól, akkor próbálja ki a magazincímlapos tükröt, ami arra hivatott szolgálni, hogy kicsit megdobja az önbizalmát munkába vagy éppen randiba indulás előtt. Választhat, hogy éppen a GQ magazin címlapján szeretné magát viszontlátni minden nap, vagy a Vouge címlaplányaként szeretné az utolsó simításokat végezni a sminkjén. Akár az egész szettet is megrendelheti, nehogy ráunjon arra, hogy mindig csak a Time magazin címlapján szerepel, szóval akár a Playboy címlapon is nyomogathatja a pattanásait. A 30x20 centis tükrökhöz egyébként egész olcsón hozzá lehet jutni, egy darabot nagyjából 4000 és 7000 forint között kaphat meg (az Amazone drágább), ha pedig az egész újságosstandot szeretné végigpróbálni, azt nagyjából 21 ezer forintból úszhatja meg.

clke
721 szavazat 676 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta