no

Ezekért ne fizessen többé teljes árat

A kuponos oldalakat mindenki ismeri még úgy is, hogy annyi van már belőlük, hogy az szinte már követhetetlen. Éppen ezért léteznek már a kuponos gyűjtőoldalaknak is külön gyűjtőoldalai, hogy tényleg mindent egyben lásson. Azt hihetné az ember, hogy a kuponozás mára akkora biznisz lett a fogyasztók számára is, hogy gyakorlatilag bármit szeretnének venni, ott kell kezdeniük a kutatást - a valóságban viszont az esetek javarészében ugyanaz a néhány elem ismétli önmagát. Ez viszont azért jó, mert vannak olyan szolgáltatások, amikre soha többé nem kell teljes árat fizetnie. Nézzük mik is ezek.

Nyaralás

A legtöbb oldalon folyamatosan talál kuponokat, amik kedvezményes szállásajánlatokat kínálnak. Ha csak annyit tud, hogy valahova szeretne lelépni egy hosszú hétvégére, és már az sem érdekli, hogy mikor és hova, rengeteg ajánlatot találhat. De akkor is válogathat a szolgáltatások közül, ha legalább annyi elképzelése van, hogy wellnessezni szeretne, vagy hogy az ország melyik felébe utazna szíve szerint. A kedvezmények mértéke ugyan változó, de féláras kupont biztosan talál, mindegy, mikor keresi. Arra azért készüljön fel, hogy általában ezeket a kuponokat nem tudja felhasználni kiemelt időszakokban (ilyenek például a hosszú hétvégék, amikor mindenki arra használja a Szép kártyáját, hogy lapjával álljon a teli medencékben a tömegben, szóval lehet, hogy ezzel is ön jár jobban).

Annak sem kell bánkódnia, aki külföldre szeretne utazni, hiszen ilyen úticélokkal is talál akciós kuponokat: vannak, amikben csak a szállás vagy a repülés van benne, de az esetek többségében ki lehet fogni teljes értékű utazási ajánlatokat is. Általában a tengerparti nyaralások mellett Európa nagyvárosaiba talál kedvezményes utazási lehetőségeket, amik közül a leggyakrabban Rómába, Prágába vagy Berlinbe invitáljak. 

Sőt, már esküvőt is lehet kuponból szervezni, ugyanis a hosszú hétvégék mellett esküvői vacsorát is lehet vásárolni: általában szállással, vacsorával adják, és még az üdítő és a sör is belefér, a dekorációról nem is beszélve.

Bőrkezelések és szolárium

Ha valami gyakran 90% közeli kedvezménnyel tűnik fel ezeken az oldalakon, az a fiatalító/feszesítő/fogyasztó testkezelések. Bármikor támad kedve kipróbálni egy ilyet, biztos talál több alkalmas kúrákat, amik nem kevesebbet ígérnek, mint szép bőrt, néhány letagadható évet, vagy évek óta meglévőkilók, esetleg bőrhibák eltüntetését. Arra azért figyeljen a leírásban, hogy mekkora területre érvényes a kupon, nehogy féloldalas legyen a fiatalodás. Éppen az egyik legnépszerűbb eljárás, a testzsírfagyasztás során járhat úgy, hogy míg az egyik combjáról néhány ezer forintból lefagy az összes zsír, a másik combját viszont kifizetheti aranyárban, mert nem volt elég körültekintő. Legyen szó tekercselésről, liposzómás kezelésről, fagyasztásról, olvasztásról, komplex alakformálásról, biztos, hogy előbb-utóbb mindenhez talál kupont. Ugyanígy mindig van szoláriumbérlet, általában egyszerre több akció is - ahol természetes barnulásról írnak egy általában természetellenes árnyalatú modell képe mellett -, amihez szintén átlag 50% kedvezménnyel lehet hozzájutni. 

5590018 827a204ce389faee3e84cbf0c878a67b wm

3D műszempilla és gel körömlakk

Aki olcsón szeretne 3D műszempillát, vagy olyan lakkozást, ami akár hetekig sem pattogzik le a körméről, annak is a kuponokat ajánljuk. A műszempilla esetében pedig ez a fajta elvileg sokkal jobb, természetesebb és tartósabb, mint a tincses vagy a soros társai, viszont folyamatosan tölteni kell. De ezen sem kell aggódni, csak megkeresni a megfelelő kupont és már féláron meg is oldotta. Sőt van már 4D műszempilla is, azt is lehet kuponnal próbálgatni és összevetni mi mindent tud az a plusz egy D, ráadásul néhány helyen még profi smink és szemöldökfestés is jár hozzá.

Szabadulós játékok

Már külön oldal van az éppen akciós szabadulós játékokból, amiből már akár erotikus változatot is kipróbálhat. Sorra szabadulhat az összesből akciósan, hiszen általában itt is féláron megkapja az élményt, már csak megfelelő számú embert kell toboroznia hozzá. Tényleg sokfajta ajánlat van, ráadásul különböző témájú szobák között is válogathat, szóval ha a szabadulós játékokat választja hobbinak, akkor a legjobban kuponos verziókkal jár.

5590036 e874af6015dc5fafac4d08a9fde61f34 wm

Étterem

Pizzákat rendelhet nutellás palacsintával, vagy vehet kétszemélyes gyertyafényes vacsoráról szóló kupont. Mivel állandóan vannak ilyen akciók, azok, akik szeretnek különböző éttermeket végigpróbálgatni, vagy imádnak kísérletezgetni, itt kiélhetik az ilyen hobbijaikat. Általában fix menüsor közül választhatnak, ami nem mindig túl változatos vagy merész, de ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen a baconbe göngyölt pulykamell a város különböző pontjain, ha féláron adják?

Hajvágás

Mindegy, hogy melegollós, hidegollós, pakolásos vagy csak szimplán új frizura, bármikor megy fel a kuponos oldalakra, biztos, hogy talál olyan ajánlatot, ahol olcsó hajvágást ígérnek. Bár a legtöbben körömszakadatukig ragaszkodnak  jól bevált fodrászukhoz, sokan vannak, akik még nem találták meg az ideális jelöltet, vagy éppen újat keresnek, nekik ez a legjobb alkalom a vadászatra.

5590042 b52d74d1fd00256bf27da9db2b56ce08 wm

Edzések

Ha nagyon szeret sportolni és mindent kipróbálna, vagy épp ellenkezőleg: gyűlöli az egészet, ezért pontosan tudja, hogy a legfontosabb, hogy olcsón csináljon valamit, akkor is ideálisak a kuponoldalak, mert biztos hogy bármikor megy, mindig talál valamilyen edzésformát féláron. Vagy tenisz, vagy vibroténer (akár szoláriumozással egybekötve), rúdtánc,  esetleg valamilyen jóga  mindig van az ajánlatok között.

Egészségügyi szolgáltatások

Tudta, hogy már szülni is lehet kuponra? Most már tudja, hogy amennyiben eszerint választana szülészorvost, kedvezményesen megteheti. Sőt kuponos mellimplantátuma is lehet féláron, és szemhéjplasztikát is csináltathat, igaz arra nem olyan hatalmas a kedvezmény. A fogászati kezeléseknek már külön kuponos oldala van, így akciós tömések, gyökérkezelések vagy fogfehérítések közül is válogathat, amikor csak kedve tartja. 

5590064 75a061bdbe7beb99e6b317943481b816 wm

Furcsaságok

A kuponok arra is jók, hogy olyan dolgokat találjon akciósan, amiről eddig valószínűleg azt sem tudta, hogy léteznek, de most, hogy ennyire kedvezményesen tud hozzájuk jutni, azonnal úgy fogja érezni, hogy hatalmas szüksége van rá. Például gondolta, hogy a kopaszságát úgy is meg lehet oldani, hogy szimplán hajat tetováltat a fejére? És mit szólna egy akciós szexuálmágia tárlatnézéshez? Ha pedig azt hitte eddig, hogy elég, ha csak simán kiírja a házszámot egy snassz táblára, akkor is tévedett: létezik már napelemes házszám, ami napenergiával feltöltődve sötétben megvilágítja a számokat. Minden nap találhat valamit, amire rácsodálkozhat, és azután akár meg is veheti, ha kedve tartja. 

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek