LÁJFHEKK

Újabb sprotnikat vontak ki a forgalomból

2014. február 26., szerda 17:09

A lett sprotni után újabb háromféle füstölt sprotni halkonzervben találtak a megengedettnél magasabb benzolszármazékot a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal munkatársai. A kifogásolt termékeket azonnal kivonták a forgalomból, és megtiltották további forgalmazásukat, valamint elrendelték a fogyasztókhoz eljutott termékek visszahívását – olvasható a NÉBIH honlapján. A forgalomból kivont termékek a következők:

  • Viking Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 g, Forgalmazó: Hering-Trade Kft., Származási hely: Észtország, Minőségmegőrzési idő: 27.01.2017)
  • Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 g, Forgalmazó: GA FOOD Kft., Származási hely: Lettország, Minőségmegőrzési idő: 05.05.2015)
  • GIANA Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 9, Forgalmazó: GA FOOD Kfz., Származási hely: Lettország, Minőségmegőrzési idő: 12.05.2015)

Mivel a közelmúltban több sprotnival is gond volt, a NÉBIH elrendelte a forgalomban levő füstölt sprotni termékek átfogó ellenőrzését is. A vizsgálatok jelenleg folyamatban vannak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta