LÁJFHEKK

Bújjon hatalmas plüss ászkarákhoz, jó lesz!

2014. február 23., vasárnap 13:44

Egy online japán áruház, a Hamee Strapya World cuki plüss ászkarákokat árul több méretben, a kis mancsozhatótól egészen az XL-es, 55 centis darabig. Az ászkarákok általában 20 és 40 centi között mozognak, úgyhogy túlzás nélkül mondhatjuk, hogy életnagyságú példányokat lehet beszerezni az üzletből. Az állatokat Japánban állítólag szenvedélyesen szeretik, mert rejtélyesnek, ugyanakkor cukinak tartják őket (plusz érdekesség: akár öt évig is kibírják éhen!). A plüss példányok a leírások alapján nagyon puhák, finom tapintásúak, szépen kidolgozottak elragadó, kerek szemük van, és kábé 14-15 ezer forintba kerülnek. Ön aludna ilyennel?

956 szavazat 1137 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta