LÁJFHEKK

Vegyen trendi, színes retrótelefont egy zsák ruháért!

2014. február 21., péntek 17:34

A Möbelkunst nevű designbútorokat forgalmazó cég szerzett valahonnan egy csomó, gyerekkorunkat idéző klasszikus, tárcsázós (és kicsit újabb, nyomógombos) telefont, melyeket egy jótékonysági akció keretében árulnak a hétvégén. Ha valaki vásárol egyet a legkülönfélébb színekben pompázó, 3000 Ft-os telefonok közül, akkor annak teljes vételárát az Új Út Szociális Egyesület kapja majd meg. A felhívás szerint egyrészt nem csak pénzért, hanem egy zsák meleg ruháért cserébe is el lehet vinni a telefonokat, másrészt, ha valaki kevesebbet szán rá, annyiért is megkaphatja álmai tárgyát. A készülékek egy része nem működik, de a cég ígérete szerint használható darabokat is tudnak biztosítani. Az akció vasárnapig tart.

Önön is kitört a nosztalgia?
Önön is kitört a nosztalgia?

És, hogy mit csinál az Új Út? Azt amit a legtöbb civil szervezet az állam helyett próbál megtenni: segíti azokat akik hajléktalanság, szenvedélybetegség, vagy bármely ok miatt hátrányos helyzetben vannak. Az egyesület célkitűzései közé tartozik "Mindazok feltétel nélküli segítése, akik hajléktalanság, szenvedélybetegség, vagy bármely ok miatt hátrányos helyzetben vannak, vagy abba kerülhetnek, valamint érdekeik képviselete és a közvélemény figyelmének felkeltése gondjaik iránt. Az Egyesület hozzá kíván járulni a bármely ok miatt hátrányos helyzetben lévő személyek szociális, egészségügyi és egyéb felmerülő problémái megoldásához, illetve mérsékléséhez, valamint társadalmi esélyegyenlőségük megteremtéséhez és reintágrációjuk elősegítéséhez." 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta