LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a Cthulhu falilámpa?

2014. február 21., péntek 12:13

Egy Karl Dupéré-Richer nevű szobrász készítette a szobornak is beillő falilámpát, amihez állítólag többek közt kerti székek alkatrészeit, virágcserepeket, egy napernyőtartót, biciklikerekeket, 30 konzervdobozt, és egy kerti locsolócsőa darabjait használta fel. Az ihletet H.P. Lovecraft egyik rajzából merítette, akinél Cthulhu nem más, mint a végső borzalom megtestesülése. Dupéré-Richer az oldala alapján megszállottja ezeknek a művészi lámpáknak, ha ide kattint, akkor több alkotását is megnézheti. A lámpa egyékbént egy EtOH nevű montreali sörözőben van kiállítva. 

720 szavazat 925 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta