no

Lapozzon egyet a lámpáján!

Nemcsak otthonra, de akár a munkába íróasztalára is remek választás lehet az USB-re kapcsolható LED lámpa. Ebben eddig semmi újdonság nincs, viszont ennek a lámpának a készítői az eddig megszokott sima fényforrások helyett egy asztali lámpára hajazó lámpával rukkoltak elő, ami naptárszerűen lapozható. Nem igazán tudja, hogyan képzelje el? Így:

lamp640

Válogathat a piros és a fehér búra között, attól függően, hogy milyen fényt szeretne. Sőt az előre beépített, lapozható elemek között ha már unja a dizájnt szimplán áthajtja a következőre. Főleg munkahelyén kezdheti egy kifinomult kis virágos, vidám háttérrel, majd a ledolgozott órák előrehaladtával egyszer csak átlapozhat a mészárszékre hajazó véres oldalra, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy aznap már nem éri meg problémával fordulni önhöz.

Sőt, kiélheti saját kreativitását is és az üres oldalakra olyan egyéni hátteret készíthet, amilyet csak szeretne, így tényleg teljesen személyre és hangulatához szabhatja a lámpáját, amit egyébként falra is szerelhet, csak mindig legyen hozzá egy USB áramforrása. Az ára egyáltalán nem vészes, 4000 forintért tudja megrendelni.

Szeretne egy ilyen lámpát?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek