LÁJFHEKK

Különös versenyen született magyar siker

2014. február 6., csütörtök 13:42

Tudott róla, hogy létezik olyan verseny, melyben akváriumok dizájnjait hasonlítják össze egymással? Nem viccelünk pedig. Tavaly novemberben rendezték meg az első Kelet-Európai Akvárium Dizájn Versenyt, ahol az első helyezett egy 150 literes, parázslazaccal teli akvárium lett, mely a török Serkan Çetinkol munkája, és a Suttogó fenyves címet viseli. Ennél számunkra még érdekesebb, hogy magyar versenyző is akad a mezőnyben, Szecsei Tibor ráadásul szép helyezést ért el, 4. lett. Szecsei egy 117 literes, 7 hónapja telepített akváriummal nevezett, melyben leginkább rákok éldegélnek. Érdemes végignézni a versenymunkákat, melyek hol az orosz tajgát, hol egy vízartot, hol egy völgyet álmodtak az általában 100-150 literes üvegekbe. Meglepő, de itthon is van ilyen verseny, érdemes megnézni, milyen akváriumokkal neveztek a versenyzők, illetve, hogy miken javítanának a kommentelők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta