LÁJFHEKK

Tablettartó lustáknak

2014. január 22., szerda 19:34

Vannak olyan dolgok, amik sosem hiányoztak az életéből, egészen addig, amíg meg nem látta őket. Attól kezdve viszont rájön, hogy bár nem létszükséglet, de azért mégiscsak jól jönne egy ilyen a háztartásban. Például ez:

Táblagép- és telefontulajdonosoknak ismerős tevékenység a kora reggeli vagy elalvás előtti pötyögés. Sokan olvasnak így híreket vagy könyvet, vagy néznek a tableten sorozatokat. Akiknek eddig kényelmetlenséget okozott a tabletet fogni vagy ölben tartani, esetleg mindenképpen hanyatt fekve szeretnék használni, azok most fellélegezhetnek, ugyanis itt az ágytámlára (vagy bármi más peremre) szerelhető tartó. Persze, ne legyünk rosszmájúak, természetesen el lehet képzelni olyan élethelyzeteket, amikor az ágyban fekvés mellett tényleg jól jön egy ilyen (az igazán súlyos betegségeket leszámítva persze nem sokat, de a lehetőségek végtelenek).

Például konyhában sem rossz, ha így olvassa a receptet, legalább maszatos kézzel csak a képernyőt barmolja össze. Kötögetés közben pedig már nem csak tévét tud nézni, hanem olvasni, esetleg sorozatot nézni vagy facebookozni is. De azoknak is jó választás lehet, akik szeretnének egy jóleső forró fürdőben, relaxálás közben kütyüt nyomogatni annak veszélye nélkül, hogy beleejtenék a vízbe. Beszerezni sem nehéz, hiszen (egy utolsó, még hagyományos és kényelmetlen, puszta kézzel tartott tablethasználat során) akár az ágyból is megrendelhető például innen, vagy rózsaszínben innen. Árban pedig körülbelül 7 ezer forintot kell rászánni a luxusra, hogy mindkét keze szabad legyen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta